Battlefield 1 nabídne v základu 9 map a 6 herních módů
Battlefield 1 Novinka Battlefield 1 nabídne v základu 9 map a 6 herních módů

Battlefield 1 nabídne v základu 9 map a 6 herních módů

Martin Cvrček

Martin Cvrček

28

Desátá mapa bude k dispozici zdarma v průběhu prosince.

Reklama

Dlouhou dobu nebylo jasné, kolik map a herních módů vlastně Battlefield 1 nabídne. Řada hráčů se obávala, že v době vydání hra nenabídne dost obsahu, a celé situaci nepomohl ani oficiální web, často chudý na přesnější informace. To se ale nyní mění.

Oficiální web hry byl aktualizován, takže nyní víme, že hra nenabídne jen čtyři mapy, které byly na webu k vidění dlouhé měsíce, ale devět. Konkrétně jde o mapy Ballroom Blitz, Argonne Forest, Fao Fortress, Suez, The St. Quentin Scar, Amiens, Monte Grappa, Empire's Edge a Sinajská poušť. Tu můžete znát z bety.

Jak už víme nějakou dobu, v prosinci devatero základních map doplní desátá mapa Giant's Shadow, která bude k dispozici zdarma každému majiteli hry.

Herních módů bude pro změnu šest. Samozřejmě nesmí chybět klasika v podobě Conquestu a Rushe, které jste si mohli zkusit v betě. Tyhle dva módy doplní Domination, Operations, War Pigeons a Team Deathmatch.

Jestli se chcete o zmíněném obsahu Battlefieldu 1 dozvědět víc, odkážu vás na přehled map a herních režimů na oficiálním webu, který je naštěstí přeložený do češtiny.

V tom samém přehledu můžete vidět informaci, že více obsahu bude odhaleno brzy, ale jak se zdá, Battlefield 1 toho při vydání vážně víc nenabídne, jak tvrdí Twitter Battlefieldu. Tahle kolonka je tedy nejspíš rezervovaná pro placené DLC nebo další bezplatný dodatečný obsah.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama