Battlefield 1, Titanfall 2 a další hry míří do předplatného EA
Battlefield 1 Novinka Battlefield 1, Titanfall 2 a další hry míří do předplatného EA

Battlefield 1, Titanfall 2 a další hry míří do předplatného EA

Michal Burian

Michal Burian

13

V průběhu následujících měsíců se nabídka rozšíří o šest nových her a čtyři DLC.

Reklama

Předplatitelé služby EA Access nebo Origin Access se v průběhu následujících měsíců mohou těšit na rozšíření nabídky o nové hry a dodatečné balíčky. Bez dalších investic a omezení bude zdarma válečná střílečka Battlefield 1, která vás zavede na bojiště první světové války v příběhové kampani i multiplayeru, a skvěle hodnocená sci-fi střílečka Titanfall 2.

Jako další si před vydáním budete moci vyzkoušet sportovní tituly FIFA 18, Madden NFL 18, NHL 18 a NBA Live 18. V neposlední řadě budou ke stažení všechny čtyři rozšiřující balíčky pro Star Wars Battlefront (v nabídce je i původní hra). Ty by měly být k dispozici již dnes. Zbývající hry se do nabídky dostanou mezi červencem a zářím letošního roku. Jen počítejte s tím, že Madden NFL 18, NHL 18 a NBA Live 18 nebudou v Origin Access, tyhle tituly totiž vycházejí jen na konzole.

EA Access (Xbox One) a Origin Access (PC) je služba, s kterou za předplatné dostanete přístup do rozsáhlé knihovny her, které můžete bez dalších investic hrát po neomezenou dobu. Zároveň si před vydáním po omezený čas vyzkoušíte připravované tituly od Electronic Arts.

EA Access stojí na měsíc 99 Kč, na rok 599 Kč. Origin Access lze koupit na měsíc za 3,99 euro nebo na rok za 24,99 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama