Battlefield 3 beta se stovkou změn
Battlefield 3 Novinka Battlefield 3 beta se stovkou změn

Battlefield 3 beta se stovkou změn

Michal Burian

Michal Burian

52

Připravovaná beta Battlefield 3 obsáhne stovky změn od alpha verze a bude se měnit každý den.

Reklama

Švédské studio EA DICE se na nedávné prezentaci hry svěřilo, že připravovaná beta očekávané válečné akce Battlefield 3 obsáhne stovky změn od alpha verze a dokonce se bude neustále měnit, ať už přidáváním nových funkcí nebo formou patche, který vymýtí bugy a všelijaké problémy, jež jim hráči nahlásí.

V souvislosti s touto informací se přítomní novináři začali vyptávat na start bety a narazili, protože jim nikdy z přítomných vývojářů nechtěl říci přesné datum. "Bude to v září, takže brzy," řekl hlavní tvůrce Patrick Bach. "Někdy mezi dneškem a koncem září," pousmál se Bach.

Finální verze Battlefield 3 dorazí na trh v Severní Americe 25. října a o tři dny později také do Evropy.

Následně se Bach začal bavit o tom, že alpha a betatest jsou bezprostřední zkouškou, která velmi ovlivňuje konečný stav hry.

"Hráči nám z alpha verze nahlásili spoustu problémů, na nichž jsme začali ihned pracovat. Existují stovky věcí, které jsme od té doby změnili a vylepšili," řekl Colin Gallacher kolegům z VG247.

"V betě chceme hru otestovat a ujistit se, že se v ní nenachází chyby. Pokud nějaké objevíme, začneme na nich pracovat. Můžete namítat, že je betatest těsně před vydáním hry, ale nebojte se, máme spoustu času, abychom vše opravili."

"Opravy budou i po dokončení hry. V první den se změny projeví například v Battlelogu."

Podle dostupných informací chce EA DICE v betě otestovat většinu obsahu, který Battlefield 3 nabídne, což znamená mapy, zbraně, vybavení, třídy a samozřejmě i módy.

Beta by neměla být pouze na PC, do hry by se měli dostat i majitelé PS3 a X360. Očekáváme, že budete muset mít GOLD účet na Xbox Live.

Pro úplnost dodejme, že předběžně ( o dva dny dříve) se do bety dostanou majitele speciálního kódu, který je součástí limitované edice Medal of Honor.

Podle dřívějších spekulací má být betatest spuštěn 11. nebo 25. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama