Battlefield 3: Další detaily o Battlelogu
Battlefield 3 Novinka Battlefield 3: Další detaily o Battlelogu

Battlefield 3: Další detaily o Battlelogu

Michal Maliarov

Michal Maliarov

9

EA a DICE odhalují více informací o oficiálním blogu třetího dílu válečné akce Battlefield.

Reklama

Před nedávnem jsme vám ukázali první obrázky, nyní chytáme informace z úst producenta DICE Fredericka Lovinga. Vaší hlavní službou Battlelogu bude Battlefeed, informační lišta plná posledních zpráv a událostí ze světa Battlefieldu. V zásadě se tak jedná o aktivní stěnu podobnou té z Facebooku, která vás informuje o tom nejdůležitějším.

„Informační lišta donutí hráče více se podílet na bojích,“ řekl Loving. „Uvidíte kamarády, kteří si zvyšují rank, dostávají medaile, které zatím nemáte, vyhrávají skvělé zbraně. Rozhodně to zvýší zdravou soutěživost. Vše, co v Battlefieldu 3 uděláte bude sděleno přátelům.“

Všechny úspěchy vašich kolegů budete moci samozřejmě okomentovat, což se hodí obzvlášť, když se někomu povede opravdu těžký achievement. Navíc bude Battlelog nabízet i potřeby vojáků v akci.

„Budete vidět, že někdo z vašich kamarádů právě bojuje v módu Rush na mapě Operation Métro a potřebuje vaši pomoc. Vy díky tomu rychle skočíte do hry a nemusíte se starat o zbytečné hledání."

"Hráči Battlefieldu milují své statistiky,“ dodal Loving. „My jím nyní dáváme vše, co chtějí a k tomu přidáváme ještě sociální vrstvu.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama