Battlefield 3: nové informace a první galerie
Battlefield 3 Novinka Battlefield 3: nové informace a první galerie

Battlefield 3: nové informace a první galerie

Michal Burian

Michal Burian

21

Magazín Game Informer odhalil první obrázky a nové informace o singleplayerové a multiplayerové části nedávno oznámeného Battlefield 3.

Reklama

Americký časopis Game Informer zveřejnil první screenshoty z válečného Battlefield 3 a k tomu přidal ještě zbrusu nové informace.

Vydavatelství Electronic Arts podle papírového magazínu plánuje Battlefield 3 vydat ve čtvrtém čtvrtletí aktuálního kalendářního roku, teaser trailer na konci informoval o podzimu.

Battlefield 3 je podle GI ve vývoji již několik let. Švédský vývojářský tým ze studia EA DICE podle vyjádření čekal pouze na správné technologie, aby mohl vytvořit opravdu prvotřídní technologickou kvalitu. Tou má být Frostbite 2.0 engine, který dovolí extrémní destrukce budov, i těch vícepodlažních. Budovy nejsou chráněny proti zemětřesení a nárazům. Budete si tak moci vzít raketomet a po několika přesných ranách sledovat, jak se mrakodrap postupně hroutí.

Vylepšeny byly také animace postav pomocí technologie ANT, kterou využívá sportovní divize EA. V souladu s tím se značně přepracovala umělá inteligence a tvůrci vytvořili různé animační souboje, které mají dopomoci k navození autentického zážitku z boje.

Záležet si dali také na zvucích zbraní a vozidel. Kvůli této skutečnosti nahrávali zvuky několika zbraní a vozidel z různých vzdáleností. Tanky, vrtulníky, ale i střely budou mít tedy velmi realistické zvuky.

Kampaň v Battlefield 3 nebude navazovat na Bad Company 2, nabídne zcela originální příběh, do něhož se budeme moci vydat buďto sami nebo s přáteli v kooperačním režimu. Game Informer zmínil, že singleplayer začíná v Sulaymaniyah, část Iráku, a postupně se rozprostírá do celého světa. V kampani zažijete nejen vzestupy, ale také tvrdé a velmi bolestivé pády.

Co se týče multiplayerového režimu. Ten bude mnohem pestřejší a rozsáhlejší, než v předešlém Bad Company 2 a obsáhne čtyři hratelné třídy, které budou od sebe odlišné, a každá bude představovat jiné výhody.

V multiplayeru počítačové verze se proti sobě bude moci utkat podle všeho až 64 hráčů, zatímco u PS3 a Xboxu 360 to bude jen 24.

Kampaň i módy pro více hráčů doplňují dosud neviděné masivní exploze a destrukce budov, které jsou prý velmi realistické, až jde mráz po zádech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama