Battlefield 3 při startu bez módovacích nástrojů
Battlefield 3 Novinka Battlefield 3 při startu bez módovacích nástrojů

Battlefield 3 při startu bez módovacích nástrojů

Michal Burian

Michal Burian

9

DICE neposkytne  módovací nástroje pro vytváření nových super věcí zároveň s vydáním očekávané střílečky Battlefield 3 <strong>+ další nové informace</strong>.

Reklama

Švédské studio EA DICE prozradilo americkému papírovému magazínu Game Informer, že neposkytnou ihned při vydání Battlefieldu 3 komunitě módovací nástroje z důvodu Frostbite 2.0 enginu. Ten je podle slov samotných vývojářů nový a všechno je mnohem složitější, než kdy dřív. I kvůli tomu bude uvolnění módovacích nástrojů trvat nějakou dobu a vyžádá si hodně práce.

Tvůrčí celek přesto potvrdil, že PC je vedoucí platformou pro Battlefield 3. Toto rozhodnutí znamená již několikrát zmíněnou podporu až 64 hráčů na jedné mapě v online multiplayeru. Konzolové verze stále nemají specifikovaný přesný počet hráčů, nicméně hovoří se o 24 hráčích.

Zároveň s touto zprávou nám švédský tým slibuje v brzké době informace o hratelných třídách vojáků (víme, že budou čtyři) a o Theatre módu, jenž nabídne killcam, takže budete vědět, kdo vás zabil.

Dále jsme se dozvěděli ještě o liberálním použití silného jazyka, jako je f*** a f***ing. Stejně jako o zdokonalujícím se příběhu, který se bude odehrávat také v iráckém Kurdistánu a ve známých lokalitách, včetně Teheránu, Paříže a New Yorku.

Více informací se o Battlefieldu 3 dočtete z našeho dřívějšího zpravodajství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama