Battlefield 3 s podporou 3D a nejspíš i s datem vydání
Battlefield 3 Novinka Battlefield 3 s podporou 3D a nejspíš i s datem vydání

Battlefield 3 s podporou 3D a nejspíš i s datem vydání

Michal Burian

Michal Burian

10

Studio DICE se na vývojářské konferenci rozpovídalo o Frostbite 2 engine a odhalilo nejen možnosti pramenící z využití DX11 ale také Deferred Shading, SRAA antialiasing a podporu 3D.

Reklama

Na prezentaci bylo vysvětleno, jak švédský tým DICE začleňuje do střílečky Battlefield 3 podporu stereoskopického zobrazení. Battlefield 3 bude podporovat nejen Nvidia 3D Vision technologii, rovněž také konkurenční AMD HD3D.

DICE využije "explicitní 3D rendering", což v podstatě znamená, že každý snímek bude vykreslen zvlášť do každého oka a zároveň se vývojáři postarají o kvalitní obraz a detaily.

3D zobrazení na počítači samozřejmě bude vyžadovat moderní grafickou kartu a 3D monitor. Bohužel, na prezentaci nepadla žádná zmínka o 3D podpoře pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360.

Zároveň s touto informací přinesl francouzský portál JVN zprávu, že si v internetovém obchodě Fnac.com všiml data vydání u očekávaného Battlefield 3. Ten totiž u předobjednávek uvádí, že hra vyjde ve čtvrtek 3. listopadu tohoto roku, což by znamenalo, že u nás by hra vyšla o den později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama