Battlefield 3 trailer pod drobnohledem
Battlefield 3 Novinka Battlefield 3 trailer pod drobnohledem

Battlefield 3 trailer pod drobnohledem

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

Battlefield je poslední dobou na výsluní. Po famózním traileru Bad Part of Town se nám dostává do rukou jeho hluboká analýza, ve které si nelze nevšimnout několika maličkostí.

Reklama

Video ukazuje a rozebírá jednotlivé části posledního traileru a především detailů, kterých si člověk nemá šanci při té rychlosti všimnout. V traileru se dle všeho nacházíme v kůži seržanta Henryho „Black“ Blackburna z první divize během mise blízko Íránské hranice. Pokud se zaposloucháme, můžeme slyšet chytře integrované zvukové efekty, jež zastiňují tvrdší slovíčka ve vhodnou dobu. Jedním z hlavním úkolů předchozího týmu bylo zjistit místo výskytu chemických zbraní a náš tým musí vykoumat, co se přihodilo. Poslední kontakt s jedním z vojáků byl nedaleko tržiště, kam se také vydáváme.

Po sprintu uličkou poprvé vidíme psa, který nebyl v žádné předchozí hře série. Průchod několika domy prezentuje nádherné světelné efekty a stínování nového enginu. Po východu už ale parťák schytá kulku a my musíme raněného odtáhnout do bezpečí. Je vidět, že rozhraní využité v předváděčce patří PC verzi. Během přestřelky je vidět realistický zpětný ráz zbraně i několik možných módů střelby. Při úderu bazukou pak naši postavu odhodí výbuchem a my vidíme naše nohy i ruce, což je pro sérii opět premiérová vlastnost.

Battlefield 3 vypadá s každým záběrem lépe a lépe. DICE pro nás navíc plánuje pokračování gameplay série trailerů, které se uskuteční již 16. března. Zůstaňte s námi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama