Battlefield 3 vstupuje do předprodeje
Battlefield 3 Novinka Battlefield 3 vstupuje do předprodeje

Battlefield 3 vstupuje do předprodeje

Michal Burian

Michal Burian

13

Xzone.cz začal nabízet očekávanou střílečku Battlefield 3 s rozšiřujícím balíčkem Back to Karkand za 898,- Kč, respektive 1198,- Kč.

Reklama

Včera odpoledne jsme si ve speciálu shrnuli podstatné informace o Battlefield 3 a dnes pro vás máme zprávu, kterou byste rozhodně neměli přehlédnout. Obchod Xzone.cz totiž začal s předprodejem této pecky a pro včasné zájemce má ještě bonus v podobě Limitované edice, kterou získáte za cenu standardní verze.

Za předobjednávku Battlefield 3 získáte digitální rozšiřující balíček Battlefield 3: Back to Karkand, který rozšiřuje hru o čtyři legendární multiplayerové mapy z Battlefield 2. Ty prošly rozsáhlým remake fyziky, destrukce a grafiky s podporou technologie Frostbite 2. Balíček doplňují klasické zbraně a bojová technika z Battlefield 2, unikátní odměny, nové výsledky/trofeje a mnoho dalšího.

Nemůžete se dočkat vypuknutí bojů? Pak by vám neměla Limotovaná edice Battlefield 3 uniknout, je totiž dostupná pouze v omezeném počtu.

Battlefield 3 předbíhá svou dobu díky výkonu nejmodernější verze špičkového herního enginu Frostbite 2 z dílny studia DICE. Základ hry Battlefield 3 tvoří právě tato špičková technologie, která jí umožní vyniknout především vysokou kvalitou grafického zpracování, celkovou robustností, propracovanými efekty destrukce, dynamickým zvukem a animacemi postav. Svištící kulky, hroutící se zdi a exploze, které vás přinutí padnout k zemi, jsou prvky, díky nimž je bojiště živější a interaktivnější, než kdykoli předtím. V Battlefield 3 se hráči octnou v roli příslušníka elitní jednotky americké námořní pěchoty a zažijí adrenalinové mise v rozmanitých lokacích, jako je Paříž, Teherán či New York. Battlefield 3 nenabídne pouze multiplayer, ale také plnohodnotný singleplayer.

Limitovanou edici Battlefield 3 za cenu běžné verze si můžete předobjednat zde – PC verze (898 Kč) - pozor, nepodporuje Windows XP, PlayStation 3 (1 198 Kč), Xbox 360 (1 198 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama