Battlefield 3 - záběry z Sharqi Peninsula
Battlefield 3 Novinka Battlefield 3 - záběry z Sharqi Peninsula

Battlefield 3 - záběry z Sharqi Peninsula

Michal Maliarov

Michal Maliarov

24

EA uvolňuje další trailer, který odhaluje jednu z map stažitelného přídavku Back to Karkand.

Reklama

Mapa Sharqi Peninsula nabízí otevřené městské prostředí plné destruktivních možností, stejně jako nedaleký parčík a most. Je přístupná pro téměř jakýkoliv typ dopravních prostředků, protože se nachází v blízkosti zálivu, tudíž je válčení velmi variabilní a přitom intenzivní a hektické. Městečko je totiž plné malých uliček a poloprázdných domů.

DLC Back to Karkand vychází na PC a Xbox360 právě dnes, 13.prosince, za cenu 270 Kč, případně zcela zadarmo pro majitele Limitované edice hry (majitelé PS3 se jej dočkali již 6.prosince). Vevnitř naleznete čtyři klasické mapy z Battlefield 2 (Strike at Karkand, Wake Island, Gulf of Oman a Sharqi Peninsula). Ty jsou předělané do moderního grafického kabátku a běží na technologii Frostbite 2 engine. Samozřejmostí jsou klasické zbraně a vozidla z druhého dílu i nové achievementy.

Konkrétně se jedná o tři nová vozidla (bugina DPV, lehké obrněné vozidlo BTR-90, stíhací letoun F-35B STOVL) a 10 nových zbraní (FAMAS, HK53, JACKHAMMER, L85A2, L96, MG36, PP19, QBB95, QBZ95B, TYPE88).

Třešničkou na dortu je pak ještě 8 nových kamufláží pro vojáka, 10 nových psích známek a 12 nových úkolů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama