Battlefield 4 nabídne moderní bojiště
Battlefield 3 Novinka Battlefield 4 nabídne moderní bojiště

Battlefield 4 nabídne moderní bojiště

Michal Burian

Michal Burian

56

Futuristické konflikty přetažené za vlasy však nečekejte.

Reklama

Na internetu se již delší dobu spekuluje, že by se nový Battlefield mohl vydat ve stopách Call of Duty: Black Ops 2 a přenést válku do futuristického konfliktu v budoucnosti. To se však konat nebude, alespoň ne podle slov samotného generálního manažéra DICE Karla Magnuse Troedssona. Ten dnes na evropském GDC řekl, že Battlefield 4 nabídne moderní bojiště. To by znamenalo, že se čtvrtý díl bude odehrát v současnosti, maximálně ve velmi blízké budoucnosti.

"Moderní bojiště je podle nás to pravé, kde může série pokračovat a kde může být Battlefield 4 úspěšný."

Následně Troedsson objasnil, proč Battlefield 4 vyjde tak brzy po loňském třetím dílu. "Je spousta věcí, které nás inspirují, abychom sérii posunuli dál. Jde například o zpětnou vazbu od fanoušků, výzkumy trhu a samozřejmě také o naše myšlenky. Není to jen jedna jediná věc."

Závěrem Troedsson řekl, že není vyloučeno, že se v budoucnu opět setkáme s Bad Company.

Připomeňme, že Battlefield série slaví své desáté výročí. Troedsson je z úspěchu série nadšen a nechal se slyšet, že v Battlefield již sloužilo více jak 50 milionů hráčů. Stále však v DICE při vývoji BF převládá láska než byznys. Důkazem má být Battlefield 4, jenž je ve vývoji a vyjde v roce 2013.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama