Battlefield 4: Naval Strike DLC je zdarma do 26. července
Battlefield 4 Novinka Battlefield 4: Naval Strike DLC je zdarma do 26. července

Battlefield 4: Naval Strike DLC je zdarma do 26. července

Martin Cvrček

Martin Cvrček

19

Cesta k Battlefieldu 1 se chýlí ke konci a EA už téměř nemá co rozdávat.

Reklama

Podle očekávání pokračuje iniciativa Cesta k Battlefieldu 1 dočasným uvolněním přídavku Naval Strike pro Battlefield 4, tedy DLC, které se díky všem těm exotickým, vodou obklopeným lokalitám krásně hodí do ročního období, v němž se zrovna nacházíme.

Naval Strike se chlubí hlavně čtyřmi mapami, stejně jako módem Carrier Assault, který odkazuje na režim Titan z Battlefieldu 2142. Nechybí ani vznášedlo a další maličkosti, jako třeba zbraně.

Podmínky získání jsem tu psal už mnohokrát, ale jestli novinku čtou nějací nováčci, tak pro ně raději zopakuji, že nabídka se vztahuje na Battlefield 4 pro všech pět platforem, tedy PC, PS4, PS3, Xbox One a Xbox 360, i když na některých platformách může chvíli trvat, než se akce projeví. Jestli DLC aktivujete nebo stáhnete do 26. července 18:00 našeho času, zůstane ve vaší knihovně už napořád.

Jestli akci nestihnete, bude přídavek po 26. červenci zase placený. A jako vždy platí, že v případě Originu můžete klidně ignorovat tvrzení, že pro aktivaci je třeba mít nejprve staženou původní hru (pokud jí už nemáte nainstalovanou). Stačí varování odkliknout a Naval Strike se vám stejně přidá do knihovny a lze si ho poté kdykoliv stáhnout spolu se samotnou hrou.

Pokud jde o tradiční komunitní mise, tentokrát musí celá komunita zničit jeden milion člunů, a to v libovolném herním módu. Odměnou je jako vždy zlatý Battlepack.

EA a DICE už vážně nemají moc přídavků, které by mohli rozdávat. Nyní už se dá předpovědět, co nás čeká příště. Za dva týdny s největší pravděpodobností dojde k vydání přídavku Activity/Zločin pro Battlefield Hardline. Vše by mělo završit DLC China Rising pro Battlefield 4, které bylo původně bonusem za předobjednávku. Tím by mělo dojít k postupnému uvolnění všech DLC pro oba tituly.

V rámci Cesty k Battlefieldu 1 jsme se k dnešnímu dni dočkali uvolnění následujících přídavků:

Dragon's Teeth (BF4) 3. - 10. května

Robbery/Přepadení (Hardline) 3. - 10. května

Final Stand (BF4) 17. - 24. května

Getaway (Hardline) 31. května - 7. června

Second Assault (BF4) 21. - 28. června

Betrayal/Podraz (Hardline) 5. - 12. července

Naval Strike (BF4) 19. - 26. července

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama