Battlefield 5 se odehrává v alternativní první světové válce
Battlefield 1 Novinka Battlefield 5 se odehrává v alternativní první světové válce

Battlefield 5 se odehrává v alternativní první světové válce

Michal Burian

Michal Burian

177

V té je možné úplně všechno. Podívejte se na první obrázek. <strong>Sledujte s námi přímý přenos</strong>.

Reklama

Oficiální oznámení, včetně prvních detailů, naleznete zde

Sledujte s námi od 22:00 představení nového Battlefieldu. Zatím EA DICE připomíná historii série.

Společnost Electronic Arts bude na Microsoft pořádně naštvaná a s největší pravděpodobností budou padat hlavy. Na Xbox Store se pár hodin před plánovaným odhalením objevila upoutávka na Battlefield 5 s obrázkem, který mluví sám za sebe. Ano, vidíte dobře, Battlefield 5 se má odehrávat v období první světové války. Konkrétně v její alternativní verzi, kde je všechno možné. Něco jako ve Wolfensteinu.

Hlavní postava na obrázku drží v rukou zbraň připomínající tradiční Mauser, v druhé ruce má něco s hroty. V zahraničí si myslí, že jde o granát, ale to se nám moc nezdá. Co myslíte?

Tohle si myslím nikdo nečekal, spekulace se o tom zmiňovaly, ale těm nikdo moc nevěřil, když se navíc mluvilo i o druhé světové válce nebo boji o Japonsko. Více se dozvíme dnes ve 22:00.

Aktualizace: Krátce poté se objevila informace, že se tento díl bude jmenovat Battlefield 1, což by odráželo dobu, do které je zasazen.

Aktualizace 2: Na internet unikl další obrázek. Ten především ukazuje bonus za předobjednávku, díky které získáte Hellfighter Pack. Největší zajímavostí je ovšem datum pod tím - 18. října. Že by datum vydání hry?

Aktualizace 3: Další úniky na sebe nenechaly dlouho čekat, jak se zdá. Tenhle obrázek se údajně objevil na serverech EA s achievementy a jakmile se o něm začalo mluvit, byl stažen. Mimo to se uživatel s přezdívkou "txt231" už včera na svém Twitteru podělil o to, kde se bude Battlefield 1 odehrávat a jak se hra jmenuje. Zároveň také odhalil, že by měl mít singleplayer šest epizod.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama