Battlefield 5 se vrátí k tradičním vojenským bitvám
Battlefield 1 Novinka Battlefield 5 se vrátí k tradičním vojenským bitvám

Battlefield 5 se vrátí k tradičním vojenským bitvám

Michal Burian

Michal Burian

72

Nečekají nás žádní policisté, kteří byli v Battlefieldu Hardline.

Reklama

Není žádným překvapením, že studio DICE pracuje na novém Battlefieldu. Přesto šéf vývoje Dan Vaderlind napsal na svém osobním Twitteru, že jeho práce na Star Wars: Battlefront skončila a jeho dalším projektem je nový Battlefield.

Battlefield obvykle vychází jednou za dva roky, Battlefield 3 dorazil na trh v roce 2011. V roce 2013 následoval Battlefield 4 a na začátku letošního roku jsme se dočkali netradičního spin-offu Battlefield: Hardline. Příští rok má být změna, na podzim 2016 totiž vyjde Battlefield 5 od DICE, zatímco Hardline měl na starost tým Visceral Games (Dead Space).

Pokud vám vadil Hardline z důvodu, že nešlo o tradiční Battlefield s vojenskými souboji, tak pro vás máme dobrou zprávu. Battlefield 5 se vrátí k tradičním bitvám vojáků. Vydavatelství EA chce navíc každý rok jednu zajímavou střílečku z pohledu první osoby, letos jsme se dočkali dvou - Battlefield Hardline a Star Wars: Battlefront. Lze tak očekávat, že nový Titanfall by mohl být na pultech obchodů v roce 2017.

O Battlefieldu 5 zatím nic nevíme. Nedávno se ale objevily spekulace, podle nichž by se nový díl měl jmenovat Armageddon a vyprávět příběh vojáka z malého města v boji o Japonsko. Voják musí bojovat, aby se dostal domů ke své rodině a přátelům. Mluvilo se dokonce o příběhu plném emocí a o sci-fi akci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama