Battlefield 5 za pár let nabídne více destrukce
Battlefield 1 Novinka Battlefield 5 za pár let nabídne více destrukce

Battlefield 5 za pár let nabídne více destrukce

Michal Burian

Michal Burian

57

Navíc EA pracuje na mobilních verzích Battlefieldu.

Reklama

Nikoho jistě nepřekvapí, že společnost Electronic Arts už uvažuje nad dalším dílem válečné série Battlefield, a to i přesto, že připravovaný čtvrtý díl teprve vyjde. Zarážející spíše je, že se producent Patrick Bach pro The New York Times vyjádřil o Battlefieldu 5.

V rozhovoru Bach uvedl, že za pár let vyjde Battlefield 5, který nabídne více možností a především rozsáhlejší destrukci. Má jít o díl s mnoha novinkami, který bude lepší než BF4. V DICE si přitom myslí, že cesta k úspěchu nevede zas tolik přes příběh, jde především o to, aby hra byla zajímavá.

Otázkou ovšem je, kdy pátý díl vyjde. DICE toho těď totiž mají hodně, pracují na Star Wars: Battlefront a do toho kutí ještě Mirror's Edge 2.

Manažer Frank Gibeau pro stejný plátek navíc prozradil, že pracují na Battlefieldu určeného pro mobily. Má jít o kvalitní projekt, který bude propojen s více platformami. Jinými slovy by mobilní Battlefield měl být určitým způsobem propojen s PC a konzolovými verzemi.

Co si o tom myslíte, má Battlefield šanci úspěch na iOS a Androidu? Takovou zkouškou možná bude Commander mód v Battlefieldu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama