Battlefield Hardline: Criminal Activity DLC v prvním traileru
Novinka Battlefield Hardline: Criminal Activity DLC v prvním traileru

Battlefield Hardline: Criminal Activity DLC v prvním traileru

Michal Burian

Michal Burian

2

Příští měsíc vyjde první DLC obsahující čtyři nové mapy, dvojici nových vozidel, nové typy munice a další věci <strong>+ popis Backwoods mapy</strong>.

Reklama

Dodatečný balíček Criminal Activity vyjde v červnu letošního roku, členové Premium programu ho budou mít o dva týdny dříve. DLC bude obsahovat čtyři nové mapy (Backwoods, Code Blue, The Beat a Black Friday) dvě blíže neupřesněná vozidla, dva nové typy munice pro specifické zbraně, nový gadget, tři nové zbraně, nailgun battlepickup, nový herní mód Bounty Hunter a šestice nových masek (dvě zvířecí masky a čtyři policejní).

Celkem EA plánuje čtyři DLC balíčky.

Obrázky z mapy Backwoods

Mapa Backwoods se nachází v severozápadním Pacifiku, kde naleznete sekvoje a v nich ukrytou výrobnu drog. Visceral Games libují desítky kopců, skalní útesy a rokle. V nich se budete moci schovat a překvapit protivníka. Obě strany mapy spojuje most, který bude možné zničit. Na to si mají dávat hráči pozor.

Backwoods bude možné hrát v jakémkoliv módu, včetně Hotwire a Bounty Hunter. Podle vývojářů je ale mapa nejlepší na Hotwire režim. Jde totiž o největší mapu z Criminal Activity DLC balíčku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama