Battlefield: Hardline je rychlý a hodně akční
Novinka Battlefield: Hardline je rychlý a hodně akční

Battlefield: Hardline je rychlý a hodně akční

Jan Kalný

Jan Kalný

46

Zahraniční redaktoři měli možnost si v předstihu zahrát veřejnou betu. Většina z nich hru vychvaluje pro svou rychlost a zábavnost.

Reklama

Veřejná beta nového Battlefieldu začíná teprve až zítra, několik zahraničních redaktorů ale mělo možnost si hru zkusit předem. Jejich názory se až strašidelně podobají. A je to jen dobře.

Většina dojmů se totiž shoduje na tom, že i když je to hra, která se dokáže prezentovat jako trochu "realističtější" kousek než například konkurenční Call of Duty - pořád je to bláznivá akce, která je opravdu zábavná.

Ze všech dostupných herních módů novináři především vychvalovali Hotwire mód. Ten je založený na rychlé akci a autech, jako by na tom pracoval Michael Bay a další hollywoodští režiséři, ale zároveň není potřeba až tolik umu, abyste mohli týmu přispět a prospět.

Co se map týče, většina je údajně pěkně zpracovaná a jen těžko se ve vší té akci hledají chyby. Úplně obrovské mapy to nejsou, ale zároveň nejsou ani malé a přejít z jednoho konce na druhý pěšky nějakou chvíli trvá.

„Battlefield Hardline je prostě taková blbina, ale je to tak dobře. Není to pomalá, taktická simulace SWAT týmu, která vyžaduje strategii a komunikaci (ačkoli to může ve hře pomoci). Je to prostě multiplayerová střílečka, ve které se zrodíte chvíli po smrti, vydržíte dost zranění a můžete se jednoduše vyléčit. V podstatě jako každý jiný Battlefield,” dočteme se v dojmech od VG247.

Obecně vzato jsou ale dojmy téměř totožné: Hra je to zábavná, je akční, je rychlá a pokud alespoň trochu máme rádi klasický příběh policistů vs. lupičů, měli bychom si alespoň tu betu zkusit. Naše dojmy vám přineseme v průběhu tohoto týdne

Mód Hotwire

Zločinci se snaží ukrást označená auta ze seznamu, zatímco policie je musí získat zpět. Využijte svých řidičských schopností k dostižení nepřítele. A nezapomeňte si na pomoc přizvat přítele, který může po prchajícím pálit.

Mód Heist

Cílem v režimu „Loupež“ je úspěšně se zmocnit velké kořisti nebo získat co nejvyšší skóre. Zločinci se snaží vloupat do trezoru, zatímco policie se je pokouší zastavit. Jakmile se zločinci dovnitř dostanou, musí popadnout dva pytle s penězi a uniknout s nimi zpět na dva výchozí body.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama