Battlefield: Hardline stanoveno na březen. Battlefield 5 o Vánocích 2016
Battlefield 1 Novinka Battlefield: Hardline stanoveno na březen. Battlefield 5 o Vánocích 2016

Battlefield: Hardline stanoveno na březen. Battlefield 5 o Vánocích 2016

Michal Burian

Michal Burian

22

Pátí díl tak vyjde tři roky po rozbitém Battlefield 4.

Reklama

DICE oficiálně oznámilo finální datum vydání připravovaného spin-offu série Battlefield s podtitulem Hardline, kde se proti sobě střetnou policisté se zločinci. Titul slibuje napínavou singleplayerovou kampaň v kůži neprávem odsouzeného policisty Nicka, který se dostal do vězení. Vy se z vazby budete muset probojovat ven a uvrhnout sám sebe k ilegálním činnostem, aby si policista navrátil svou reputaci. Hráči se tím pádem dostane pohled na obě strany zákona. Více k kampani v předešlém článku.

Pokud se na nový Battlefield těšíte, tak ho na pultech obchodů můžete očekávat 17. března 2015 ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360. Ještě předním proběhne veřejná beta.

Zároveň s touto zprávou jsme se dozvěděli, že další Battlefield s číslovou pět vyjde o Vánocích 2016. Osobně bych to viděl spíše na říjen 2016. Zatím nevíme, kdo na BF5 pracuje, dá se ale předpokládat, že to bude švédské studio DICE ve spolupráci se svou pobočkou v Los Angeles. Jak si sami můžete všimnout, Battlefield 5 vyjde tři roky po uvedení Battlefield 4. Doufejme, že to bude mít pozitivní vliv na vývoj a my se dočkáme odladěné hry. Ostatně to nám Visceral Games slibují už u Battlefield: Hardline, jenž by neměl být tak rozbitý jako BF4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama