Battlefield Hardline v betě přilákal 6 milionů hráčů
Novinka Battlefield Hardline v betě přilákal 6 milionů hráčů

Battlefield Hardline v betě přilákal 6 milionů hráčů

Michal Burian

Michal Burian

19

O milion víc, než v sobotu tvrdil viceprezident Visceral Games.

Reklama

Battlefield Hardline je všelijaký, jednoho rychlá akce policistů proti kriminálníkům baví, druhého ne. Osobně jsem tak na půl cesty a nedokážu přímo říci, zda mě hra baví nebo nikoliv. Každopádně společnost Electronic Arts se pochlubila, že veřejnou betu si vyzkoušelo 6 milionů hráčů. To je o milion víc, než v sobotu tvrdil viceprezident Visceral Games Steve Papoutsis na svém Twitteru.

Pro velký zájem byla veřejná beta prodloužena do pondělní noci pacifického času. To znamená, že minimálně ještě v průběhu dnešního dne se můžete zapojit do akce.

Studio Visceral Games se aktuálně soustředí na doladění hry.

„Rádi bychom využili této příležitosti a ještě jednou poděkovali komunitě. Milujeme zpětnou vazbu. A teď, když jste najezdili miliony kilometrů v Hotwire, ukradli miliardy dolarů v Heist a nadále milujete Conquest, se nemůžeme dočkat, až si zahrajete vše. V plné verzi máme sedm multiplayerových módů, devět různých map a singleplayerovou kampaň, kterou jste v Battlefieldu dosud nehráli.“

„Víme, že se ptáte sami sebe, jak nám pomůže zpětná vazba z bety Battlefield Hardline pět týdnů před vydáním plné verze. Mohu vás ujistit, že pomůže. Můžeme pracovat ještě na spoustě věcí,“ uvedl Papoutsis. V den vydání tak můžeme čekat velký patch, který budeme muset všichni stáhnout.

Battlefield Hardline vychází 19. března ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360. Battlefield Hardline předobjednáte v našem obchodě GameExpres.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama