Battlefield už nebudou pouze hry, ale také TV seriál
Novinka Battlefield už nebudou pouze hry, ale také TV seriál

Battlefield už nebudou pouze hry, ale také TV seriál

Michal Burian

Michal Burian

27

Vše je zatím v plenkách.

Reklama

V letošním roce se série Battlefield vrátí do minulosti, švédské studio DICE jako jedno z mála vyslyšelo volání hráčů a zasadí nový Battlefield do neokoukané první světové války. Právě tahle nezvyklá doba by se měla postarat o velké prodeje, které možná poprvé za celou historii doženou konkurenční Call of Duty od Activisionu, které se s letošním dílem Infinite Warfare vydá do vesmíru, což už hráče tolik neláká.

Battlefield 1 ale nebude jediným lákadlem pro fanoušky. Společnosti Paramount Television a Anonymous Content (True Detective, Mr. Robot, The Revenant) na základě licence od Electronic Arts plánují televizní seriál na motivy Battlefieldu. Bohužel detaily zatím neznáme, musíme si tak počkat na konkrétní informace. Myslím, že bude zajímavé sledovat, jak si výkonný producent Michael Sugar poradí se seriálem, který bude čerpat z herní série, která je zaměřena především na multiplayer.

Zanechme zatím pesimismu. Sugar na Battlefieldu ocenil fanouškovskou základnu a nechal se slyšet, že je tohle skvělá série pro tvorbu televizního seriálu. Tak uvidíme, z kterého dílu bude seriál čerpat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama