Bespin DLC pro Star Wars: Battlefront v launch traileru
Star Wars: Battlefront Novinka Bespin DLC pro Star Wars: Battlefront v launch traileru

Bespin DLC pro Star Wars: Battlefront v launch traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

Přídavek se mimo jiné pochlubí pěti mapami, herním módem Sabotage a dalšími kartami. K tomu několik informací o X-Wing VR Mission pro PlayStation VR.

Reklama

EA a DICE trousí další informace a obrazové materiály z druhého DLC pro Star Wars: Battlefront, Bespin. Z dřívějška víme, že se pochlubí dvěma hrdiny, konkrétně Landem Calrissianem a lovcem odměn Dengarem, stejně jako možností létat v oblačném vozidle, které je pro oblačné město na Bespinu charakteristické.

Součástí DLC je také pět map, zasazených do lokací viděných ve filmu Impérium vrací úder. Chybět nebudou různé plošiny, mosty, komory na mražení karbonitu ani chodby Správcova paláce. Zajímavé je, že mapa Bioniip Laboratories, v níž se vyrábí bioimplantáty a kybernetika, nespadá do aktuálního kánonu Star Wars, ale do Legends. Jinými slovy mapa je inspirovaná rozšířeným vesmírem před rokem 2014, kdy lidé z LucasFilmu postavili vše kromě filmové ságy a seriálů mimo oficiální kánon Star Wars ságy. A všechno takto odstavené se nazývá Legends. Naopak vše vydané po tomto radikálním kroku, včetně knih, komiksů a her, už spadá do oficiálního kánonu, pokud není řečeno jinak, třeba jako v případě této mapy nebo celého Star Wars: The Old Republic.

Ale zpět k Bespinu. Na mapách si můžete vyzkoušet jak již známé módy (včetně Walker Assaultu), tak zcela nový mód Sabotage. „Impérium aktivovalo v Oblačném městě několik vlečných paprsků, které brání lodím rebelů v opuštění planety. K napájení těchto paprsků využívá generátory na tibannový plyn, který se přirozeně vyskytuje na Bespinu.” Tak popisují mód tvůrci. Nevím jak vy, ale já z toho nejsem zrovna moudrý.

Jedna z nových zbraní je X-8 Night Sniper, blasterová pistole s obstojnou účinností, chlazením i dostřelem. Je vybavena vylepšeným zaměřovačem s tepelným obrazem, který odhaluje humanoidy v různých povětrnostních podmínkách i denní době. Této zbrani sekunduje EE-4, blaster s krátkou hlavní pro potřeby účinnější střelby na kratší vzdálenosti a s rozptylem. Sníženou přesnost na delší vzdálenost má vyvažovat skvělá kadence střelby.

Nová výbava zahrnuje také nové Star Cards, konkrétně následující trojici:

Scout Binoculars - účinný dalekohled schopný odhalit nepřátelské jednotky celému týmu

Shock Grenade - uvolní při detonaci nesmrtící elektrický výboj, který dokáže ochromit vše v dosahu

Disruption - lokální vlna, která vyřadí z provozu nepřátelské blastery, věže a droidy

K dispozici je také nový trailer, v němž většinu zmíněných novinek uvidíte v akci. Pozornější diváci si všimnou i dalších věcí, třeba Palpatinovy stráže oděné v červeném. Takto budou nyní vypadat Palpatinovi bodyguardi ve hře, zatímco aktuální červeno-bílý Shock Trooper bude skin, který lze odemknout a běžně používat. Půjde o odměnu za dosažení levelu 70, což je jedna z novinek spojená s vydáním přídavku. Na straně povstalců si budete moci po dosažení úrovně 70 odemknout skin Wing Guard.

Majitelé Season Passu se Bespinu dočkají 21. června. Ostatní si budou moci DLC koupit o dva týdny později.

Star Wars: Battlefront: X-Wing VR Mission

K dispozici jsou i bližší informace o speciálním VR přídavku určeném exkluzivně pro PS4 verzi Battlefrontu, který byl odhalen na konferenci Sony na E3. X-Wing VR Mission bude zdarma pro všechny majitele hry na PS4 a vyjde ještě letos.

Hráči dostanou ve VR misi možnost pilotovat X-Wing ve vesmíru, přičemž kromě DICE pracuje na projektu i studio Criterion stojící za sérií Burnout nebo několika novějšími díly Need For Speed. Criterion na Battlefrontu nepracuje poprvé, dělal už na speederových motorkách v původní hře, které si můžete zkusit na mapách lesnatého měsíce Endor.

Spuštění X-Wing VR Mission přirozeně vyžaduje Battlefront na PS4, dále PlayStation VR a PlayStation Camera.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama