Beta Battlefield 3 proběhne v září
Battlefield 3 Novinka Beta Battlefield 3 proběhne v září

Beta Battlefield 3 proběhne v září

Michal Burian

Michal Burian

57

Na oficiálním blogu Battlefield 3 se objevilo několik podrobností o chystané multiplayerové betě <strong>+ aktualizace</strong>.

Reklama

Aktualizace: Magazín PC Games informuje, že jejich uživatel Max1809 se od německé podpory EA dozvěděl, že beta BF3 bude spuštěna přesně 25. září. Tak uvidíme...

Původní zpráva

V první řadě EA DICE promluvilo o alpha testování, které v současné době běží na plné obrátky. Podle vyjádření je alpha zaměřena především na testování serverů, než na opravu nejrůznějších chyb. Do alpha verze se mohou zájemci dostat pomocí registrace, stačí se přihlásit k odběru novinek na oficiálních stránkách hry a zajistit si status veterána.

Kromě uzavřeného alfa testování, EA znovu potvrdili plány betatestování Battlefield 3. To proběhne v září a zúčastní se ho nejprve majitele limitované edice Medal of Honor. Ovšem potěší také zpráva, že EA nevylučuje rozdávání klíčů do bety prostřednictvím soutěží, sociálních sítí, apod.

Pokud se ptáte, kdy beta odstartuje, tak by to podle domněnek mělo být 11. září. Jestli se tak opravdu stane, lepší datum si pánové a dámy z EA a DICE vybrat nemohli.

Pro úplnost dodejme, že Battlefield 3 vyjde 28. října tohoto roku v Evropě na PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Pokud máte o hru zájem, využijte předobjednávky v našem obchodě Xzone.cz, kde získáte exkluzivně psí známku s vaším jménem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama