Beta Battlefieldu 3 je připravena na spuštění
Battlefield 3 Novinka Beta Battlefieldu 3 je připravena na spuštění

Beta Battlefieldu 3 je připravena na spuštění

Michal Maliarov

Michal Maliarov

14

Podle francouzské komunitní fanstránky je beta chystaného Battlefieldu již připravena a studio čeká jen na schválení obsahu od Microsoftu a Sony<strong> + uniklé screenshoty z Xbox360 verze</strong>

Reklama

PC beta je samozřejmě připravena také, ale DICE ji brzdí, aby vydalo betu na všech třech platformách najednou. Oficiálního potvrzení jsme se nedočkali, vezmeme-li ale v úvahu, že Microsoftu i Sony trvá pár týdnů, než obsah schválí (ať už se jedná o DLC, hru nebo betu), není nemožné, že je Battlefield 3 opravdu připraven.

O multiplayeru se rozpovídal také Alan Kertz z DICE, který potvrdil, že Battlefield 3 dorazí do obchodů s 9 mapami, což víme už od GamesComu. Kertz ale podotknul také počet módů. Včech pět módů, tedy Conquest, Conquest 64, Rush, Deathmatch a Team Deathmatch, budou k dispozici na všech devíti mapách. Jako dodatek k devíti mapám tu pak máme i DLC Back to Karkand, kde najdeme další čtyři mapy.

Na internet unikly také screenshoty z Xbox360 verze hry, i když není zcela jasné, o jakou verzi se jedná. Podle některých informací jde nejspíše o alpha verzi, což by dávalo smysl.

Battlefield 3 se nám chystá na říjen letošního roku pro PC, PS3 a Xbox360. Jste připraveni?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama