Beta Kingdom Come: Deliverance konečně v češtině
KC: Deliverance Novinka Beta Kingdom Come: Deliverance konečně v češtině

Beta Kingdom Come: Deliverance konečně v češtině

Michal Burian

Michal Burian

16

Zároveň Warhorse Studios potvrdili odklad plné verze na příští rok.

Reklama

„Ve Warhorse Studios jsme se rozhodli k odložení vydání finální verze Kingdom Come: Deliveranace k zajištění kvality, kterou my i naši hráči očekáváme. Chceme, aby Kingdom Come: Deliverance bylo mimořádnou RPG hrou a toto úsilí si žádá výjimečnou péči a nasazení. Již od počátku úspěšné kampaně na Kickstarteru jsme pozorně naslouchali názorům našich fanoušků a doufáme, že s přidáním nových jazykových sad získáme ještě těsnější zpětnou vazbu k dosažení toho nejlepšího možného herního zážitku. Věříme, že výsledkem bude velkolepý společný projekt, a bude stát za to čekání,“ dočteme se v dnešní tiskové zprávě.

„Učinit rozhodnutí jako tato je vždy těžké a je nám skutečně líto, pokud jsme tímto zklamali některé z Vás, našich věrných fanoušků.“

Nové datum vydání bude oznámeno ještě v letošním roce. Kingdom Come: Deliverance bude dostupné pro Windows PC, Playstation 4 a Xbox One během roku 2017.

Lokalizační patch pro beta verzi Kingdom Come: Deliverance (pouze PC) obsahuje kromě vylepšení stability a opravy několika známých chyb také šest nových jazykových verzí. Kromě původních anglických titulků přidali vývojáři německé, francouzské, ruské, polské, české a čínské titulky k zajištění lepšího zážitku z hraní beta verze.

Vylepšení Beta verze

Titulky pro jazyky: němčina, francouzština, čeština, polština, ruština a čínština.

Zdokonalení hratelnosti

Odstranění známých chyb v průběhu hry. Oprava chyb způsobujících pád hry. Vylepšený systém dialogů.

Vylepšení grafiky

Pročištění problémů spojených s renderováním osvětlovací technologie SVOGI (Sparse Voxel Octree Global Illumination).

Dne 3. 3. 2016 byla uvolněna technologická Beta verze Kingdom Come: Deliverance pro Windows PC. Tato verze obsahuje malou část příběhu ze hry, několik úkolů, nový bojový systém, nové zbraně a první větší bitvu.

Přístup do Beta verze Kingdom Come: Deliverance je dostupný všem podporovatelům odpovídající úrovně na oficiálním webu www.KingdomComeRPG.com.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama