Beta NFS odhalila nedostatky, které vývojáři opraví
Need for Speed Novinka Beta NFS odhalila nedostatky, které vývojáři opraví

Beta NFS odhalila nedostatky, které vývojáři opraví

Michal Burian

Michal Burian

43

Mluví hlavně o vyladění umělé inteligence závodníků a vybalancování postupu hrou.

Reklama

Studio Ghost Games si pochvaluje zpětnou vazbu od hráčů z nedávné uzavřené bety Need for Speed, která proběhla ve verzích pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. PC hráči neměli možnost si hru vyzkoušet, jejich verze je stále ve vývoji a vyjde až na jaře příštího roku, aby se mohla pochlubit lepší grafikou a neměla zamknutou frekvenci snímků za sekundu.

Hlavním cílem bety bylo prověřit technickou stránku, zejména servery. Připojení k internetu totiž bude nutné i v případě, že budete chtít hrát pouze v singleplayeru. Prý z důvodu lepšího sociálního zážitku, kdy s přáteli budete porovnávat časy v jednotlivých závodech. V online části bude svět žít, kampaň se propojí s multiplayerem a vy během hraní budete potkávat jiné hráče, s nimiž budete moci závodit.

Beta odhalila také nedostatky. Hráči si stěžovali na rychlý postup hrou, ať už mluvíme o obdržených financí nebo bodů do reputace. Za následek to mělo svižný postup v levelech a velké množství peněz pro koupi luxusních a nejlepších automobilů. V Ghost Games si jsou toho vědomi a hodlají progres v plné verzi změnit, aby nebyl tak snadný/rychlý. Dle jejich vyjádření budou hráči postupovat normálním tempem.

Posledním bodem pro zlepšení je rychlost závodníků řízených umělou inteligencí. AI řidičů občas působila jako by měla k dispozici o třídu (možná dvě) lepší auto s opravdu nadupaným motorem. To by se v plné verzi nemělo stávat. „Až vyrazíte v plné verzi do ulic Ventura Bay, tak AI závodníci nebudou poháněny raketovým palivem.“

Na závěr menší třešnička, Ghost Games přemýšlejí nad aktualizací Wrap editoru, který by umožnil zrcadlení designu. Jinými slovy, abyste si mohli z levé části okopírovat váš výtvor na pravou, jen obráceně. To v betě nebylo možné.

Doufejme, že se vývojářům podaří vše vyladit a 6. listopadu k nám přijede Need for Speed, které bude stát za to. Nakročeno mají dobře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama