Beta NHL 18 pro každého
NHL 18 Novinka Beta NHL 18 pro každého

Beta NHL 18 pro každého

Michal Burian

Michal Burian

13

Uvnitř ještě nový trailer lákající na 3v3 mód.

Reklama

Už jen měsíc a pár dnů zbývá do vydání NHL 18. Hokej od EA Sports je zpět. Pokud jste si dosud nezahráli betu, tak máme nyní možnost. Electronic Arts zpřístupnili betu na PlayStationu 4 a Xboxu One pro všechny hráče.

Beta NHL 18 nabízí k vyzkoušení několik módů, které budou v plné verzi. Nejvíce vás bude pravděpodobně zajímat novinka NHL Threes. Jde o arkádovou podobu hokeje se zápasy tří proti třem. Právě na tento režim láká nejnovější trailer. Podporuje online i lokální multiplayer.

V plné verzi NHL 18 bude NHL Threes obohaceno ještě o singleplayerovou kampaň s nejrůznějšími výzvami. Ale nebojte, beta obsahuje i tradiční online versus mód; skládá se ze šesti zápasů, abyste vyzkoušeli změny a vylepšení.

„NHL Threes se ponese ve znamení akčního a frenetického hokeje 3 na 3. Zcela nový arkádový hokejový zážitek nabídne hráčům rychlejší akci, tvrdé hity a jednoduchou hratelnost, kde padá spousta skvělých gólů,“ popisují novinku autoři.

Betu NHL 18 můžete hrát do 8. srpna. Plná verze NHL 18 vyjde 15. září na PlayStation 4 a Xbox One. Za předobjednávku na Xzone.cz a GameExpres.sk získáte hokejový puk s podpisem Dominika Haška.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama