Beta Star Wars: Battlefront od 8. do 12. října
Star Wars: Battlefront Novinka Beta Star Wars: Battlefront od 8. do 12. října

Beta Star Wars: Battlefront od 8. do 12. října

Michal Burian

Michal Burian

29

Na všech třech platformách současně. Co beta nabídce?

Reklama

Společnost Electronic Arts dnes k večeru oznámila, že se očekávaná beta Star Wars: Battlefront otevře pro všechny hráče 8. října ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Její brána se poté uzavře 12. října.

Jak víme již z dřívějška, beta nám umožní si vyzkoušet bitvy 40 hráčů v módu Walker Assault na zasněžené mapě Hoth a další věci:

Walker Assault na Hothu: Zúčastněte se úchvatných bitev 40 hráčů jako jeden z rebelů a odrazte útok Impéria v čele s AT-AT přivoláním bombardérů Y-wing. Nebo v roli imperiálního vojáka tyto mohutné stroje chraňte a využijte jejich zbraňový arzenál k rozdrcení rebelské základny.

Drop Zone na Sullustu: Na povrch planety dopadají evakuační kapsle a váš tým musí bojovat o získání kontroly nad nimi. Režim Drop Zone nabízí frenetické souboje osmi hráčů na každé straně, které podrobí vaše bojové a strategické schopnosti náročnému testu.

Survival Mission na Tatooine: Hrajte sami, nebo s přítelem on-line či přes rozdělenou obrazovku a zadržte vlny imperiálních jednotek od AT-ST, stíhačů TIE po elitní stormtroopery a další.

Vedle betaverze Star Wars: Battlefront pro platformy PlayStation 4, Xbox One a PC (přes Origin) si budete moct také vyzkoušet doprovodnou aplikaci ke hře. V době konání betatestu bude dostupná pouze na webových stránkách hry. Zahrajete si v ní strategickou karetní hru s názvem Base Command a budete moct získat herní kredity ke zpřístupnění Star Cards (hvězdných karet), zbraní a spousty dalšího obsahu pro Star Wars: Battlefront. Součástí doprovodné aplikace není pouze hra Base Command, také máte možnost si prohlédnout statistiky a postup, upravit výbavu a vzhled, spojit se s přáteli atp.

Na konzolích bude beta zabírat přibližně 7 GB, na PC zhruba 11 GB. Tvůrci ale umožní předběžné stažení bety pro PC, které bude k dispozici den před jejím vydáním, tedy 7. října.

Star Wars: Battlefront vyjde 17. listopadu letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Členové předplatného EA Access na Xbox One si budou moci zahrát po omezenou dobu plnou verzi o pět dnů dříve a přenést si svůj pokrok a statistiky.

Často kladené otázky

Mohu si stáhnout betu v předstihu?

Betaverzi si mohou stáhnout v předstihu hráči na PC, a to od středy 7. října 10:00 SELČ. Přednostní stažení verze pro PC je možné od 7. října 10:00 (https://www.origin.com/store/free-games/demos-betas).

Je nějak omezeno získávání nových úrovní?

V betaverzi se lze dostat na pátou úroveň. Po jejím dosažení nebudete nadále postupovat na vyšší úrovně. Na druhou stranu můžete stále pokračovat v odemykání nových předmětů.

Přenesou se mé statistiky a postup do hlavní hry?

Statistiky ani postup se do finální verze hry nebo doprovodné aplikace nepřenesou.

Kolik hráčů podporují jednotlivé režimy?

Walker Assault podporuje až 40 hráčů (po 20 na každé straně), v případě Drop Zone je to 16 hráčů. Survival Mission můžete hrát sami, nebo s přítelem v rámci kooperace on-line či na rozdělené obrazovce. Poslední zmíněný způsob bude k dispozici pouze ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One.

Bude doprovodná aplikace i v mobilní verzi?

Během betatestu bude doprovodná aplikace k dispozici pouze přes prohlížeč na webu www.StarWarsBattlefront.com. Před vydáním Star Wars Battlefront se pak objeví nejen na webu, ale také v obchodech Apple App Store™ a Google Play™ Store. Poznámka: statistiky ani postup dosažený během betatestu se nepřenesou do finální verze doprovodné aplikace.

Které prohlížeče doprovodná aplikace podporuje?

Poslední verzi prohlížečů Chrome, Firefox, Microsoft Edge a Internet Explorer 11.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama