Bethesda potvrdila třetího Wolfensteina
Novinka Bethesda potvrdila třetího Wolfensteina

Bethesda potvrdila třetího Wolfensteina

Michal Burian

Michal Burian

22
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Není pochyb o tom, že bude Wolfenstein III. Horší je to s Dishonored, stealth série odpočívá.

Reklama

Reinkarnace střílečky Wolfenstein se studiu MachineGames povedla. Vydavatelská společnost Bethesda je s oběma novými díly spokojena a dala tvůrcům zelenou k vývoji Wolfensteina III. Informaci potvrdil Pete Hines, senior viceprezident pro globální marketing a komunikaci s Bethesdě.

„Rozhodně děláme na Wolfensteinovi III,“ řekl Hines v rozhovoru pro GameCentral, kde připomněl vývoj Wolfenstein: Youngblood. Jde o samostatné rozšíření pro Wolfensteina II, které se zaměří na dvojčata - dcery B.J. Blazkowicze v roce 1980. Hines upozornil na to, že vývojáři z MachineGames na E3 naznačili, že si s Youngblood dávají přestávku od většího příběhu série, ale přesto musíme vědět, jak ten příběh končí. Jinými slovy, další plnohodnotný Wolfensten naváže na děj předešlých dílů.

Další část interview se točila kolem stealth série Dishonored. „Podívejte se, Arkane má dvě studia, pracují na mnoha věcech.“ Dle jeho slov je to stejné, jako když Todd Howard mluvil o budoucích plánech interního týmu Bethesdy. Nejprve vytvořili Fallout 4, dokončují Fallout 76, nově se vrhli na Starfield a potom dojde na The Elder Scrolls 6. „Nikdy jsme neřekli, že další Dishonored neuděláme,“ dodal. Jinými slovy, Dishonored si dává přestávku, odpočívá a někdy v budoucnu se může vrátit, přičemž nyní by v Arkaně chtěli zkusit něco jiného a snad i zcela nového.

Hines ještě zopakoval závazek společnosti k singleplayerovým hrám. Bethesda je jedním z mála vydavatelů, kteří nabízejí hry pro jednoho hráče. „Je to něco, co považujeme za důležité a bude to vždy součást toho, co děláme.“ V tom mu dáme za pravdu, v současné době chystají střílečku Rage 2, Doom Eternal, DLC pro Prey a samozřejmě mobilní The Elder Scrolls: Blades.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama