Bezplatné DLC Battle of Jakku pro Star Wars: Battlefront představí nový herní mód
Star Wars: Battlefront Novinka Bezplatné DLC Battle of Jakku pro Star Wars: Battlefront představí nový herní mód

Bezplatné DLC Battle of Jakku pro Star Wars: Battlefront představí nový herní mód

Martin Cvrček

Martin Cvrček

28

<strong>Aktualizace</strong>: Hra dostane další bezplatné rozšíření.

Reklama

Aktualizace: Společnost Electronic Arts překvapila a oznámila, že Battle of Jakku nebude posledním bezplatným rozšířením Star Wars: Battlefront. DICE plánují další dodatečný obsah zdarma, který zahrne nové mapy a Star Cards. To myslím nikdo nečekal, když se podíváte na cenu Season Passu.

Původní zpráva

Po delší době tu máme další informace o bezplatném DLC Battle of Jakku pro nový Battlefront, který bude k dispozici 8. prosince pro všechny majitele hry a o týden dřív pro ty, kteří si ji předobjednali. Tvůrci z DICE se tentokrát rozpodívali o novém herním módu s názvem Turning Point. Informace o režimu jsou tradičně k dispozici v češtině, takže necháme mluvit oficiální překlad.

„Turning Point je rozsáhlým herním režimem pro 40 hráčů, který lze hrát i v rámci DLC The Battle of Jakku. Tento mód vykresluje úsilí Aliance rebelů porazit Impérium po bitvě o Endor. Hlavní designér úrovní Dennis Brännvall vysvětluje:

'Na okraji mapy Impérium vybudovalo předsunutou základnu, stejně jako několik menších opevnění rozesetých po krajině. Po nouzovém přistání musí rebelové najít nepřátelskou základnu a převzít kontrolu nad všemi imperiálními strukturami.'

Rebelové musí najít a obsadit jeden ze tří kontrolních bodů v imperiálním držení. Času není nazbyt, ale povede-li se týmu rebelů uspět, získají další čas na obsazení nových kontrolních bodů. Po zvládnutí těchto kontrolních bodů se vzrůstající úrovní obtížnosti na ně čeká hlavní cíl v podobě dobytí základny Impéria, kde se odehraje finální bitva.

Jelikož stíhačky se zapojily do bitvy na obloze nebo jsou jednoduše zničeny, chtěli jsme se v tomto módu zaměřit na airspeedery a AT-ST. V porovnání s režimy Walker Assault nebo Supremacy hraje AT-ST tentokrát nepatrně defenzivnější roli. Usednete-li do tohoto stroje, vaším primárním úkolem bude pohyb mezi oblastmi a odražení rebelského útoku. Naopak v airspeederu se zapojíte do útoku s cílem poskytnout svým rebelským spoluhráčům podpůrnou palbu.

Vedlejší okrajové akce na větších mapách, jako je Graveyard of Giants, jsou skutečnou pastvou pro oči. Všude dochází k nějakému boji, trosky padají z nebe a během hry navíc uvidíte, jak se k zemi zřítil Super Star Destroyer.

Souboje v režimu Turning Point nabídnou často strhující zábavu, protože výsledek nelze dopředu předvídat. V potaz je nutné brát celou řadu taktických možností. Například: Jakmile rebelové začnou s obsazováním kontrolního bodu, Impérium jej nemůže získat zpět. Řekněme, že rebelové obsadili bod ze 75 %, než se Impériu podařilo odehnat je pryč. To znamená, že Impérium si musí vybrat mezi obranou tohoto zranitelného místa, nebo přesunem do jiné oblasti. Rebelové se musí pro změnu rozhodnout, kam povedou svůj další útok.

A v duchu hlavních prvků herního systému Star Wars Battlefront se na tomto konceptu vyskytují další aspekty fantastických bitev ve stylu Star Wars – vzdušných i pozemních.“

My jen doplníme aktualizaci týkající se stavu recenze Battlefrontu. V posledních dnech bohužel došlo k neočekávaným komplikacím s dostupností hry, takže naše recenze se pravděpodobně zdrží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama