Bezplatný přídavek Titanfallu 2 představí zcela nového titána a mapu z prvního dílu
Titanfall 2 Novinka Bezplatný přídavek Titanfallu 2 představí zcela nového titána a mapu z prvního dílu

Bezplatný přídavek Titanfallu 2 představí zcela nového titána a mapu z prvního dílu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Masivní aktualizace a zároveň bezplatné DLC s názvem Monarch's Reign vychází už 30. května.

Reklama

Studio Respawn Entertainment se opravdu činí a na 30. květen chystá jednu z nejobsáhlejších aktualizací Titanfallu 2. Nový update a zároveň bezplatné DLC s názvem Monarch's Reign uvede do hry vylepšenou verzi mapy Relic, kterou můžete znát z prvního Titanfallu. Nechybí ani další z řady speciálních animací popravy nepřítele, tentokrát nazvaná Now You See Me. Jak už napovídá její název, pro co nejlepší efekt využívá neviditelnost. A také nůž přímo do hlavy protivníka.

Nejzásadnější novinkou je nepochybně zcela nový titán, Monarch. Ten doplní šest titánů ze základní hry a disponuje několika zajímavými schopnostmi. Unikátní Upgrade Core umožňuje zlepšit výkon tohoto titána v boji v závislosti na možnostech nastavených pilotem, tedy hráčem. Dále disponuje možností vysátí energie z nepřátelských titánů pro dobytí štítu. Takto lze doplnit štít i spojeneckým titánům.

Tohle všechno je jako obvykle zdarma pro každého majitele Titanfallu 2, i když je třeba počítat s tím, že něco z toho si možná budete muset nejprve odemknout. Monarch's Reign ale obsahuje i nové kosmetické položky, které si můžete koupit za reálné peníze v in-game obchodě. Jde zejména o dvojici Prime titánů. Tentokrát se dostalo na Ronina a Tone, přičemž jde opět o čistě kosmetickou záležitost. Prime verze změní vzhled, ozvučení a animace daného titána, ale ne jeho vlastnosti. Ty jsou stále naprosto totožné s protějškem z původní hry.

A protože druhá světová válka je zase v kurzu, koupit si můžete i balíček kamufláží inspirovaný právě druhou světovou válkou (Monarch’s Reign Camo Pack), stejně jako balíček obrázků na tělo každého titána (Art Pack) a balíček vizitek (Callsign Pack).

K dispozici je také nový trailer, který představuje nejzásadnější novinky aktualizace Monarch’s Reign. Chytře využívá hudbu z prvního Titanfallu, takže může docela snadno navodit poněkud nostalgickou náladu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama