BF3: Strike at Karkand a nový systém úkolů
Battlefield 3 Novinka BF3: Strike at Karkand a nový systém úkolů

BF3: Strike at Karkand a nový systém úkolů

Michal Maliarov

Michal Maliarov

22

DICE uvolnilo zbrusu nové video z mapy Strike at Karkand a vysvětlilo nový systém úkolů, co prodlouží hratelnost.

Reklama

Rozšíření Back to Karkand obsahuje mnohem více, než jen mapy. Přidává do hry prodloužení hratelnosti v podobě deseti úkolů. Ty lze plnit na kterékoli mapě (nezáleží na tom, jestli na původní, nebo z rozšíření) a odměnou za jejich splnění je odemknutí nových předmětů.

Příkladem budiž úkol „Let it Rain“. K jeho splnění musíte zaznamenat 20 killů pomocí kulometu nebo dva killy minometem. Hra bude permanentně sledovat, jak daleko v plnění úkolu právě jste. Jakmile splníte všechna zadání, odemkne se vám nová zbraň z balíčku Back to Karkand (s příslušnou sadou psích známek), kterou pak můžete použít na kterékoli mapě ve hře. Rovněž si tím odemknete nový úkol s názvem „Creeping Death“.

Úkoly, neboli assignments můžete plnit bez ohledu na to, zda se právě pohybujete na standardní mapě, nebo na nové mapě z rozšiřujícího balíčku. Nebude to mít vliv ani na stav vašeho vojáka a jeho vlastnosti, které můžete dále libovolně vylepšovat – balíček Back to Karkand je v tomto ohledu kompletně integrován se základní hrou včetně možnosti přecházet mezi původními mapami a mapami z Karkandu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama