Biblická upoutávka na Outlast 2
Outlast 2 Novinka Biblická upoutávka na Outlast 2

Biblická upoutávka na Outlast 2

Michal Burian

Michal Burian

22

Minutový trailer, aby fanoušci měli o čem přemýšlet.

Reklama

O pokračování povedeného survival hororu Outlast z roku 2013 nevíme zhola nic. Studio Red Barrels drží informace pod pokličkou. Veselo by ale mohlo být koncem měsíce na PAX East (22. dubna), kdy bychom se měli dozvědět detaily. Zatím si musíte vystačit s tím, že Outlast 2 se bude odehrávat ve stejném universu s novými postavami a v jiném prostředí.

Takovou menší třešničkou je potom minutové video, které obsahuje obrácený kříž. Aby těch zvláštností nebylo málo, tak v něm tajemný člověk mluví pozpátku. To už ale fanoušci napravili a vydali svou vlastní verzi. Trailer jinak dostal název Jude 1:14-15, což odkazuje na List Jedův, verše 14 a 15, které citují proroctví z apokryfní Knihy Henochovy, kterou uznává jen Etiopijská církev.

„Prorokoval také o nich Henoch, sedmý od Adama: Hle, přichází Pán s desetitisíci svých svatých, aby vykonal soud nade všemi a usvědčil všechny bezbožné z jejich skutků, které kdy ve své bezbožnosti spáchali, i ze všech zpupných řečí, které ti hříšníci mluvili proti němu.“

Původní verze traileru

Verze od fanoušků se správným audiem

Outlast nás zavedlo do blázince v odlehlých horách v Coloradu, kde se hráči vžili do novináře. Ten byl na stopě něčemu opravdu velkému a tajemnému. Museli jste prozkoumat okolí a zjistit, co je třeba udělat a hlavně v jakém pořadí je to třeba udělat. Jádro hry bylo v podstatě stealth. S jednou velkou změnou, když jste spatřili nepřítele, tak jste nezačali střílet, ale utíkat, a to jak v prostorách blázince, tak i v přírodě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama