BioShock Infinite v detailech
BioShock Novinka BioShock Infinite v detailech

BioShock Infinite v detailech

Michal Maliarov

Michal Maliarov

7

Irrational Games uvolnilo několik chutných poznatků z čerstvé vlny informací, jež se včera objevily na internetu.

Reklama

Vyvolení herní novináři totiž dostali ochutnávku z E3 dema, které za dva týdny poctí přítomností i naše zorničky. Demo skvěle ukazuje vývoj vztahu mezi hlavním hrdinou, Bookerem DeWittem a křehkou dívenkou Elizabeth, kterou jde do vznášejícího se města zachránit.

Po celou dobu je Liz pronásledována obrovitým ocelovým ptákem zvaným Songbird, kterého jsme mohli poprvé spatřit v luxusním gameplay traileru. „Songbird je něco jako žárlivý exmanžel,“ vysvětlil situaci Ken Levine a ukázal scénu, ve které se Liz dobrovolně vzdá, aby vám zachránila život.

Jak už naznačil trailer, Liz má k dispozici celou plejádu nadpřirozených schopností. Během předváděčky bylo názorně ukázáno, že často neví, jaké jsou její schopnosti a neumí je zcela ovládnout. Mají v tom však prsty její slzy.

Aby toho nebylo málo, Liz vlastně dokáže měnit časoprostor a demo názorně ukazuje, jak se její schopnosti mohou vymknout z rukou a vy se najednou objevíte v ulicích města roku 1980. Liz dokáže také materializovat obrovské objekty přímo do středu bojiště a pohybovat strukturou města, takže o epické momenty zajisté nebude nouze.

BioShock Infinite se připravuje na příští rok pro PC, PS3 a Xbox360 a my se neuvěřitelně těšíme na E3. Nezapomeňte se zatím podívat na tři zbrusu nové obrázky, které naleznete v novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama