BioWare chystá něco nového pro fanoušky Mass Effectu i Dragon Age
Anthem Novinka BioWare chystá něco nového pro fanoušky Mass Effectu i Dragon Age

BioWare chystá něco nového pro fanoušky Mass Effectu i Dragon Age

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nezapomíná se ani na Star Wars: The Old Republic, jež údajně čeká dosud nejzajímavější rok.

Reklama

Pokud jde o studio BioWare, takřka všechny zraky se upínají k akční střílečce Anthem, která vychází 22. února 2019 pro PC, PS4 a Xbox One. Není proto divu, že je Anthem i hlavním tématem nového blogového článku, v němž generální manažer studia Casey Hudson shrnuje nedávnou minulost, aktuální dění i letmý výhled do budoucna. Hudson se tak přirozeně ohlíží za E3 a za Comic-Conem, kde bylo oznámeno, že BioWare chystá ve spolupráci se společností Dark Horse nejen artbook, ale i komiksy ze světa Anthem. Na blížící se výstavě PAX West zase vývojáři hodlají více přiblížit příběhový aspekt hry a další témata, na něž se fanoušci často ptají.

Casey Hudson však ve svém příspěvku věnoval i několik slov těm, které sice zajímá tvorba BioWare, ale Anthem ve stylu Destiny není úplně jejich šálkem čaje. Některé příznivce Star Wars světa by tak mohlo potěšit, že MMORPG Star Wars: The Old Republic ještě nehodlá splynout se Sílou a bude fungovat dál. Zodpovědný tým právě dává dohromady plány na následující rok a chystá překvapení a herní prvky, jež mají podle Hudsona zaručit dost možná nejzajímavější rok v životě tohoto projektu.

Ale teď k tomu nejdůležitějšímu. Casey Hudson prohlásil, že si je vědom toho, že spousta fanoušků se na BioWare neustále obrací s prosbami na rozvíjení světů Mass Effectu a Dragon Age. Proto v BioWare potichu, nenápadně a ve skrytu operují týmy, které pracují na něčem tajném, co by se mohlo příznivcům obou sérií vážně líbit. Vývojáři však o něčem takovém ještě nejsou připraveni mluvit a tato situace se ještě nějakou dobu nezmění.

V případě Dragon Age může tato situace jen těžko překvapit. Skutečnost, že BioWare na pozadí vývoje Anthem připravuje čtvrtý díl Dragon Age, je už nějakou dobu hodně špatně udržovaným tajemstvím a nedávno vývoj nového dílu naznačil sám Casey Hudson. Nyní však nabídnul světlo naděje i fanouškům Mass Effectu. Andromeda zkrátka nebyla posledním hřebíkem do rakve a série očividně má nějakou budoucnost i mimo knihy a komiksy. Jen je zkrátka třeba počítat s tím, že o novém Mass Effectu hezky dlouho neuslyšíme. Mám ale takový pocit, že si mnozí příznivci série rádi počkají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama