BioWare naznačuje nové rasy pro Star Wars: The Old Republic
Star Wars: The Old Republic Novinka BioWare naznačuje nové rasy pro Star Wars: The Old Republic

BioWare naznačuje nové rasy pro Star Wars: The Old Republic

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

BioWare v posledním přehledu otázek a odpovědí naznačilo přidání nových hratelných ras, a to již v tomto roce. Zároveň jsme se dozvěděli i něco o funkci Character Transfer Service.

Reklama

Přehled otázek a odpovědí pro fanoušky Star Wars: The Old Republic je jako vždy dost obsáhlý. Tentokrát jde většinou o věci, které méně znalým hráčům moc neřeknou, ale i tak se najde pár věcí, jež mohou zaujmout každého.

První z nich je chystaná funkce Character Transfer Service. Jak už napovídá název, tento prvek vám umožní převést vaše postavy na jiný server. Pokud tedy např. máte na serveru Hydian Way Jedi Consulara, a chcete ho převést na Legions of Lettow, nebude v tom problém. Z počátku BioWare umožní bezplatné převody v rámci konkrétních serverů, pokud ale budete chtít převést postavu na server vašeho výběru, možná si budete muset připlatit. Tohle všechno BioWare chystá už na začátek léta.

Pro leckoho ale může být důležitější náznak přidání nových hratelných ras. Na jednu otázku totiž zástupce BioWare odpověděl: "Můžete očekávat rozšíření seznamu hratelných ras... v tomto roce." O nic bližšího se bohužel tvůrci nepodělili, ale i tak zní přidání nových ras ještě letos lákavě.

Otázka zní: Koho se dočkáme? Rodianů? Nautolanů? Nebo snad zajde BioWare ještě dál a dočkáme se Yodovy rasy? To zatím můžeme jen hádat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama