BioWare oznamuje RPG Nug Elope
Dragon Age: Inquisition Novinka BioWare oznamuje RPG Nug Elope

BioWare oznamuje RPG Nug Elope

Martin Cvrček

Martin Cvrček

23

V novém RPG od BioWare, které je zasazené do světa Dragon Age, se vžijete do role roztomilých rypců, kteří vypadají jako kříženci mesi králíkem, krysou a prasetem.

Reklama

Pokud jste hráli některý z dílů série Dragon Age, s největší pravděpodobností jste zakopli (možná doslova) o rypce, malé tvorečky, kteří vypadají jako kříženci mezi králíkem, oholenou krysou a malým prasátkem. A právě těmhle potvorám BioWare věnuje nové RPG s názvem Nug Elope.

V Nug Elope se dostanete do role jednoho z rypců a navštívíte město Nugtown. V něm budete moci nalézt přátele, lásku, ale zároveň budete muset dávat pozor na to, aby vás někdo nesnědl. Čeká vás zkrátka další dobrodružství v nových oblastech Thedasu, a to zejména v těch podzemních. Rypec je koneckonců tvor z hlubin.

Samozřejmostí je příležitost k vytvoření nových aliancí, a že budet mít z koho vybírat. Nug Elope nabídne více než 472 unikátních rypců a každý z nich bude mít svůj vlastní styl a svou osobnost. Právě s nimi budete navazovat vztahy a vést komplikované dialogy. Jen musíte pamatovat na to, že vaši společníci mohou také zemřít a že ve světě Nug Elope nechybí ani politika, intriky a prostor k důležitým volbám.

Protože jde o hru od BioWare, nesmí chybět ani tvorba vlastní postavy. K dispozici bude neuvěřitelný bilion různých kombinací a změnit půjde vše, od účesů až po drápky na vašich odpudivých pazourách. Tohle, stejně jako systém více než tisíce hodin dialogů v podobě textu, zaručí jako vždy neuvěřitelný a dechberoucí engine Frostbite 3.

Hru můžete vyzkoušet už nyní přes odkaz na oficiálním webu.

Jak už jste nejspíš uhodli, i tahle šílenost je jen aprílový žert a zároveň komplexní reklama na plyšáka za 20 dolarů. Dobrý nápad se ale tomuhle pokusu upřít nedá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama