Bitva o Naboo v gameplay záběrech ze Star Wars: Battlefrontu 2
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Bitva o Naboo v gameplay záběrech ze Star Wars: Battlefrontu 2

Bitva o Naboo v gameplay záběrech ze Star Wars: Battlefrontu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

22

Z předešlého dílu se vrací Han Solo a Boba Fett a doplňuje je Darth Maul a Rey.

Reklama

Dnes máme očividně den předčasných úniků. Po informacích o Assassin's Creed: Origins a datu vydání Wolfenstein 2: The New Colossus jsme se až příliš brzy dočkali záběrů z hraní Star Wars: Battlefrontu 2. Ty jsme měli oficiálně vidět až dnes večer, ale někdo zkrátka předčasně zveřejnil to, co si měl ještě několik hodin nechat pro sebe. Vybraní hráči už totiž v rámci akce EA Play v Los Angeles Battlefront 2 hrají, a to ve verzi pro PC, aby mohli v blízké době zveřejňovat vlastní videa a dojmy.

Uniklá nálož záběrů ukazuje slibovanou bitvu o město Theed na planetě Naboo. Zde bojují klonovaní vojáci Republiky proti droidům a super battle droidům Separatistů, jejichž transport postupuje městem až k městskému paláci. Kloni, kteří mají zbroje druhé fáze typické pro pozdní období Klonových válek, musí samozřejmě postup transportu MTT zastavit.

Největší důraz je kladen na využívání hrdinů. Darth Maul a Rey tu dostávají hodně prostoru, přičemž hrdinové podobně jako v Battlefrontu z roku 2015 disponují několika schopnostmi. Maul tak může například škrtit své protivníky, zatímco Ray má schopnost vidět řadové nepřátele skrz stěny. Za zmínku stojí také fakt, že v jeden čas se může na bojišti pohybovat více postav stejné strany.

→ Mohlo by vás zajímat: Star Wars: Battlefront 2 se dočká bety

Fanoušky Star Wars jistě potěší, že vstup hrdinů na bojiště i jejich likvidaci doprovází adekvátní hudba od Johna Williamse. Stejně tak se zdá, že jsou řádně nadabováni. Rey rozhodně zní jako herečka Daisy Ridley, která si zahrála Rey ve filmech Síla se probouzí a Poslední z Jediů, a Darth Maul jako Sam Witwer, který Maula nadaboval v seriálech The Clone Wars a Povstalci. On sám koneckonců v minulosti naznačoval, že se dabingu Maula v Battlefrontu 2 ujal. Z předešlého dílu se navíc vrací Han Solo ve verzi z původní filmové trilogie a lovec odměn Boba Fett.

Bitva o Theed nabízí pohled i na různé zbraně a třídy (včetně důstojníků a vojáků s jetpacky) nebo na uživatelské rozhraní, které je z větší části nové, i když třeba minimapa spojená s radarem je do značné míry totožná s předešlým Battlefrontem. Shodné jsou i různé zvuky. Samozřejmostí je pak poměrně detailní pohled na různé části mapy města Theed, zahrnující exteriéry ulic i interiéry paláce.

Během hraní lze postřehnout i různé detaily, třeba fakt, že čepel světelného meče může po zásahu zanechat rýhu na povrchu. Battlefront 2 ale očividně nejde tak daleko jako legendární Jedi Knight: Jedi Outcast a Jedi Academy, v nichž zanechával světelný meč stopy na zdech i při letmém kontaktu.

Je třeba mít na paměti, že jde o záběry z nehotové pre-alfa verze, navíc nepříliš kvalitní, hlavně po stránce hráčského výkonu. Battlefront 2 však v LA hrají další YouTubeři, kteří se jistě v následujících dnech podělí i o své, snad kvalitnější záběry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama