Bitvy v novém Star Wars: Battlefront propuknou už koncem příštího roku
Star Wars: Battlefront Novinka Bitvy v novém Star Wars: Battlefront propuknou už koncem příštího roku

Bitvy v novém Star Wars: Battlefront propuknou už koncem příštího roku

Michal Burian

Michal Burian

33

Na vlastní oči a ruce budeme moci zhodnotit novou střílečku ze světa Star Wars od EA DICE.

Reklama

Včera jsme vás informovali, že společnost Electronic Arts by ráda vydala Star Wars: Battlefront v nadcházejícím roce. Netrvalo dlouho a firma tuhle informaci potvrdila ve své aktuální finanční zprávě. Bitvy ve Star Wars: Battlefront od švédského studia EA DICE by měly naplno propuknout o Vánocích 2015. Tím je většinou myšlen říjen/listopad.

Na konkrétní informace o novém Star Wars si musíme ještě počkat do jara příštího roku, mnoho toho zatím nevíme. Spokojit se tak musíme s tím, že by měl být velký důraz kladen na samotné prostředí, kde se bude Battlefront odehrávat ana bitvy z pohledu první osoby, zasazené do občanské války mezi Impériem a rebelskou Aliancí. Brzy bychom měli být moudřejší.

Battlefront bude první vlaštovkou ze světa Star Wars. Již nějaký čas víme, že další Star Wars chystají ve Visceral Games (Dead Space), ke kterým se přidala scénáristka Uncharted - Amy Hennig. Poté jsme se ze životopisů vývojářů dozvěděli, že by mělo jít o akční adventuru ve filmovém stylu s velkolepou grafikou, tedy podobné právě Uncharted. To byl asi největší impulz pro Hennig.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama