Black Friday ve znamení PlayStation slev
Novinka Black Friday ve znamení PlayStation slev

Black Friday ve znamení PlayStation slev

Xzone

Xzone

8

Už v pondělí pořídíte Days Gone jen za 499 Kč.

Reklama

Inzertní PR článek

V pondělí 25.11. nastane nejlepší doba k pořízení PlayStation 4 a hromady her. Levněji už totiž PS4 do konce roku nekoupíte. Nejvýkonnější PS4 Pro bude k dostání za krásných 7690 korun samostatně nebo ve výhodném balení za 8690 Kč s Death Stranding nebo Call of Duty: Modern Warfare. Základní model PS4 Slim s 500GB úložištěm bude dokonce za 4990 Kč. Vše najdete přehledně na této stránce.

Pro hraní ve více lidech se bude hodit do rodiny druhý ovladač DualShock 4, který v několika barvách pořídíte za 990 Kč. A zapomenout nesmíme ani na virtuální realitu PlayStation VR s neustále se rozrůstajícím katalogem her. V pondělí bude už od 5290 Kč.

Black Friday ve znamení PlayStation slev

Na své si přijdou i stávající majitelé nejprodávanější konzole současnosti. Obrovský hit letošního roku, zombie open-world akce Days Gone bude dostupná jen za 499 Kč. Stejně tak loňská srdcovka Spider-Man nebo ještě čerstvá plošinovka s českým dabingem Concrete Genie.

Za 399 korun navíc budou ve slevě i klasiky jako God of War, Gran Turismo Sport nebo Uncharted: The Lost Legacy. Jak už je u PS4 zvykem, tak všechny hry samozřejmě s českými titulky.

Všechny slevy startují v pondělí 25. listopadu. Spoustu Black Friday slev si ale na Xzone.cz můžete prohlédnout už teď. Třeba na Borderlands 3, Red Dead Redemption 2 nebo řadu Zaklínačských předmětů a triček.

Black Friday ve znamení PlayStation slev

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama