Blíží se patch pro DriveClub
Driveclub Novinka Blíží se patch pro DriveClub

Blíží se patch pro DriveClub

Michal Burian

Michal Burian

31

Má vylepšit online funkce, přidat nové věci a umožnit dalším hráčům připojit se na servery. <strong>Patch je venku</strong>.

Reklama

Aktualizace: DriveClub se dočkal slíbené aktualizace, která vylepšila stabilitu serverů, i když to stále není ideální, a navrátila zpět žebříčky s dosaženým úspěchem vašich přátel. Tvůrci slibují, že na problémech stále pracují, sledují komentáře a připomínky a brzy přijdou s dalšími opravami, aby DriveClub konečně fungoval tak jak má.

Původní zpráva

Evolution Studios nevyšlo vydání DriveClub, hráči se neustále potýkají s přetíženými servery, které mají za následek, že se spousta z nich nemůže připojit. Na servery se dokáže připojit jen někdo, tvoří se dlouhé fronty. To vše má změnit chystaná aktualizace, která by v průběhu dneška měla vyjít. Vývojáři slibují, že patch vrátí do hry některé online funkce a servery by měly být stabilnější. Jinými slovy se bude moci na servery připojit větší počet hráčů.

Doufejme, že Evolution Studios brzy vše vyřeší a na servery se bude moci připojit každý. Poté by měla vyjít PlayStation Plus edice s ořezaným obsahem.

Evolution Studios navíc přemýšlí nad odškodnění hráčů. Uvidíme, co vymyslí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama