Blíží se veřejná PC beta Medal of Honor
Medal of Honor Novinka Blíží se veřejná PC beta Medal of Honor

Blíží se veřejná PC beta Medal of Honor

Michal Burian

Michal Burian

12

EA oznámili, že na začátek října chystají otevřenou multiplayerovou betu počítačové verze válečné akce Medal of Honor + podrobnosti, nový trailer s gameplay záběry a galerie.

Reklama

Veřejná multiplayerová PC beta Medal of Honor začne 4. října aktuálního kalendářního roku a potrvá tři dny, tedy přesně do 7. října. Ochutnávka bude obsahovat dvě nové mapy a dva režimy: Kunar Base v Sector Control a Shahikot Mountains v Combat Mission. Samozřejmostí je implantace všech změn, což znamená, že už by se mělo jednat o plnohodnotný multiplayer bez nejrůznějších chyb.

Frank Gibeau z EA Games doufá, že veřejná beta vyjasní nedorozumění ohledně vojáků, vlastenectví a vztahu s vojenskou základnou v USA. "Série Medal of Honor vždy projevovala mimořádnou úctu k americkým a spojeneckým vojákům a nový díl není žádnou výjimkou," dodal Gibeau.

Nezapomeňte si prohlédnout dva nové obrázky a pustit si zbrusu nový trailer, jenž je oficiální pozvánkou do chystané bety a nabízí také několik nových gameplay záběrů.

Medal of Honor vychází 12. října v USA a 15. října v Evropě, a to ve verzích pro PC, PS3 a Xbox 360. Nezapomeňte, 4. října se sejdeme v Afghánistánu na bojišti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama