Blíží se vydání Ace Attorney Investigations Collection
i Zdroj: Capcom
Ace Attorney Investigations 2 Novinka Blíží se vydání Ace Attorney Investigations Collection

Blíží se vydání Ace Attorney Investigations Collection

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na nové ukázky a vyzkoušejte demo.

Reklama

Fanoušci série Ace Attorney letos zažívají mimořádně silné období. Zatímco v lednu jsme se dočkali kolekce čtvrtého až šestého dílu, jen pár měsíců poté Capcom oznámil další kolekci, konkrétně spin-offů Investigations, kde je v hlavní roli Miles Edgeworth, žalobce a blízký přítel Phoenixe Wrighta.

Nová kolekce vychází už v pátek 6. září a kromě prvního dílu z roku 2009 přináší také vychvalovanou dvojku, která je fanoušky považována za jeden z nejlepších dílů celé série. Na rozdíl od prvních Investigations ale nikdy neopustila japonský trh a západní hráči si ji mohli užít jen díky fanouškovské lokalizaci, to se nyní změní.

Kolekce navíc přináší výrazně vylepšený vizuál, částečně modernizovaný soundtrack, spoustu QoL vylepšení či bonusy v podobě galerie artworků. Na YouTube se můžete podívat na ukázky klíčových mechanik, jako je například Edgeworthovo používání logiky či myšlenkové šachy. Pokud si ale hru chcete vyzkoušet, nemusíte ani čekat na vydání, už nějakou dobu je k dispozici demoverze, která vám dovolí vyzkoušet část prvního případu z obou her.

Ace Attorney Investigations míří na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. My už pracujeme na recenzi a v průběhu září vám ji přineseme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama