Blizzard chystá střílečku zaměřenou na PvP
Novinka Blizzard chystá střílečku zaměřenou na PvP

Blizzard chystá střílečku zaměřenou na PvP

Yurris CZ

Yurris CZ

13
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Může trvat roky, než se dozvíme oficiální podrobnosti.

Reklama

Kalifornské herní studio Blizzard už v letech 2016 až 2017 vypsalo výběrové řízení pro nové síly do vývojářského týmu. Konkrétně se jednalo o pozice softwarový inženýr a herní designér. Nyní studio hledá i hlavního herního designéra se specializací na vývoj zbraní a zkušenostmi s vývojem mechanik pro střílečku z první osoby. Ve výpisu ideálních předpokladů je zmíněna i znalost ohledně kompetetivních PvP stříleček.

Dosavadní informace vytvářejí široký prostor pro spekulace nejen na poli fanouškovské základny. Někteří hovořili o Overwatch 2, ale to by přeci studio nepotřebovalo úplně nové lidi, dodávají ostatní. Další spekulace manipulují s myšlenkou nějaké battle royale hry, že by se Blizzard svezl na vlně aktuálního trendu? Podle webu VG247 by měl mít chystaný projekt daleko větší měřítko než ostatní tituly od Blizzardu. Ale jak známe autory Diabla nebo World of Warcraftu, vývoj jim trvá velmi dlouho a jsou schopni několikrát celý projekt překopat.

I dřívější inzeráty uváděly, že půjde o first-person hru, v níž má být kladen velký důraz na vozidla, která budeme moci ovládat.

Je jen otázkou času, kdy vyjde nový projekt oficiálně na povrch, mohlo by se tak stát na některém z BlizzConů v období následujících několika let. A jak byste vy chtěli, aby nová hra vypadala?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama