Blizzard hrozí hráčům Diabla 4 permabanem kvůli modifikacím
Novinka Blizzard hrozí hráčům Diabla 4 permabanem kvůli modifikacím

Blizzard hrozí hráčům Diabla 4 permabanem kvůli modifikacím

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Problém má především s jednou úpravou.

Reklama

Diablo 4 se v posledních dnech stalo terčem kritiky kvůli nevydařenému updatu, který hru v mnoha ohledech zkrátka rozbil. Po řadě omluv a informací o chystaných novinkách přichází Blizzard s upozorněním, jejichž neuposlechnutí může klidně vést k permabanu. A cože může být důvodem takto přísného trestu? Užívání modifikací. Přesněji řečeno modu TurboHUD4, který je spíše než sbírkou cheatů a různých podvodných prvků, modifikací uživatelského rozhraní. Jejím nahozením totiž máte fakticky porušovat smlouvu EULA, která vyloženě zakazuje nejen boty a hacky, ale také jakékoliv jiné faktory automatizující hru.

Blizzard hrozí hráčům Diabla 4 permabanem kvůli modifikacím

Pokud přemýšlíte nad tím, proč se mezi Blizzardem zmíněné modifikace dostal právě TurboHUD4, může to být dle některých spekulací kvůli skutečnosti, že dokáže odhalit mapy dungeonů ještě předtím, než je řádně prozkoumáte, což je na první pohled maličkost, avšak pro herního giganta je to zásadní formát podvádění. Je otázkou, zda hrozba disciplinárního řízení některé hráče odradí, dalším faktorem, který nutí k zamyšlení je skutečnost, že v jiných projektech této společnosti addony mít lze a žádný postih nikomu ve většině případů nehrozí.

Pro hráče čekající na nový update máme výborné novinky. Už 8. srpna se dočkáte updatu 1.1.1. jehož cílem má být napravení některých nedostatků. Tak snad se vývojářům podaří uspět.

P. S. Klan našeho magazínu najdete ve hře pod názvem „Zing CZ“ a můžete poslat žádost o přijetí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama