Blood Bowl 3 až v roce 2021
Novinka Blood Bowl 3 až v roce 2021

Blood Bowl 3 až v roce 2021

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nekompromisní verze amerického fotbalu i na nové konzole.

Reklama

Cyanide Studios jsou francouzští autoři, kteří mají za sebou třeba docela povedené RPG Game of Thrones, ale hlavně skvělou sérii Blood Bowl, která adaptuje stejnojmennou tabletop variantu, kde se v americkém fotbalu utkávají různé rasy z univerza Warhammer, jako jsou skřeti či elfové, což se ovšem děje v rámci tahových soubojů.

Na Gamescomu se posléze opět ukázal již třetí díl z této série, jenž nabídne nové týmy (celkově by jich mělo být 12) a pravidla z druhé edice, což znamená, že zde nalezneme třeba černé Orky.

Video pochází z youtube kanálu serveru IGN

O samotné hře se jinak nic moc neví, jen snad to, že by titul měl být přívětivější pro nové hráče (narozdíl od druhého dílu), kdy se samozřejmě počítá jak s kampaní, tak i multiplayerem. Nebude chybět ani obsah, vycházející po vydání hry.

Blood Bowl 3 by konečně měl vyjít v roce 2021 na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama