Bloodborne má na kontě přes milion prodaných kusů
Bloodborne Novinka Bloodborne má na kontě přes milion prodaných kusů

Bloodborne má na kontě přes milion prodaných kusů

Michal Burian

Michal Burian

21

Do konce měsíce vyjde update 1.03 zkracující dobu načítání.

Reklama

Sony a From Software oznámili, že hardcore RPG titul Bloodborne si získal své hráče. Tvůrci Dark Souls na sebe mohou být právem pyšni, jejich nový titul exkluzivně na PS4 prodal přes milion kusů po celém světě od 25. března 2015 do 5. dubna 2015.

„Bloodborne pro nás byla nová výzva. Našim cílem bylo vytvořit titul, který plně využije sílu PS4. Jsme nadšeni, že tolik hráčů zavítalo do bohatého a detailního světa s krásnou melancholickou atmosférou. SCE WWS bude i nadále přinášet zajímavé tituly na PlayStation 4,“ řekl Shuhei Yoshida, prezident SCE Worldwide Studios.

Pokud i vy patříte mezi majitele Bloodborne, tak do konce měsíce vyjde update 1.03. Za úkol má zejména zkrátit dobu načítání a optimalizovat výkon. Krom toho bude řešit „abnormální chování hry“, které může nastat „po mnoha nekonečných hodinách hraní“.

Přesné datum vydání aktualizace bude teprve oznámeno. Už v pátek se ale hra na update připraví, dojde totiž k plánovanému vypnutí serverů. Stane se tak po půlnoci pacifického času, což pro nás znamená sobotu dopoledne.

Pokud máte navíc problémy s připojením a trápí vás kupříkladu NAT, tak se podívejte na oficiální stránky do FAQ.

Bloodborne si dokonce zamiloval Phil Spencer, šéf konkurenční Xbox divize, který přes svůj osobní Twitter poslal gratulace Sony a tvůrčímu celku za jeden milion prodaných kusů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama