Bloodborne zve do temných dungeonů Chalice
Bloodborne Novinka Bloodborne zve do temných dungeonů Chalice

Bloodborne zve do temných dungeonů Chalice

Michal Burian

Michal Burian

18

Temný dungeon Chalice se náhodně generuje. Pokaždé vás v něm čeká jiné překvapení. <strong>Jaká bude obtížnost hry?</strong>

Reklama

Před měsícem producent Masaaki Yamagiwa z japonského studia Sony představil na obrázcích temný dungeon Chalice. Dnes jsme se dočkali čtyřminutového videa, které nám o náhodně generovaném dungeonu prozradí více informací. Chalice jsou temné dungeony pod městem Yharnam.

Pomocí svého kalichu budou moci hráči vstoupit do těchto dungeonů a prozkoumat obrovské struktury a více úrovní. Před vstupem musíte mít na paměti, že jakmile se portál otevře, tak pokaždé bude dungeon jiný. Dungeony jsou plné pastí, hrůzostrašných příšer a samozřejmě odměn, které získáte, když uspějete sami nebo s jinými lovci v online hře.

Pokud se do temných dungeonů vydáte, musíte počítat s tím, že potkáte různá stvoření, která střeží poklad. Tajemství čeká, vydáte se ho hledat?

Krom toho ještě Sony potvrdila PS4 budnel s Bloodborne. Balíček bude obsahovat konzoli PS4 s diskem 500 GB, DualShock 4 a pochopitelně hru.

Bloodborne může být pro hráče těžší než Demon’s Souls

Hry Demon's Souls a Dark Souls jsou po právu považovány za nejtěžší RPG tituly. Příznivci těchto hardcore akcí se už nemohou dočkat příchodu březnového Bloodborne. Ten může být ještě těžší než Demon’s Souls, tvrdí samotný producent studia From Software.

„Fanoušci Demon's Souls mohou očekávat od Bloodborne stejnou úroveň výzvy. Ve skutečnosti si ale myslím, že z Bloodborne budou mít hráči lepší pocit z úspěchu,“ říká Masaaki Yamagiwa v rozhovoru pro PSMania.net.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama