Bloodstained pro Wii U zrušeno ve prospěch konzole Switch
Bloodstained: Ritual of the Night Novinka Bloodstained pro Wii U zrušeno ve prospěch konzole Switch

Bloodstained pro Wii U zrušeno ve prospěch konzole Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

„Je obtížné získat od Nintenda potřebnou podporu pro Wii U verzi."

Reklama

Vývoj hry Bloodstained: Ritual of the Night se od prvního oznámení stále zamotává. Po oznámení všech možných verzích hry už to tak růžově nevypadá. Šéf celého projektu Koji Igarashi dokonce na Kickstarteru uvedl, že jsou nuceni opustit vývoj Wii U verze hry a budou se věnovat pouze variantě pro Switch.

Igarashi tento krok komentuje slovy:

„Dobrý den, tady je IGA. Děkuji za vaši neustálou podporu. Mám tady zprávu pro všechny kupující, kteří podpořili Wii U verzi Bloodstained. Během naší kampaně na Kickstarteru získala Wii U verze na popularitě, ale situace se po vydání Nintenda Switch dramaticky změnila. V důsledku této změny je obtížné získat ze strany výrobce hardwaru potřebnou podporu, která nás vedla až k ukončení vývoje Wii U verze a přesunutí vývoje na Nintendo Switch.

Je nám velice líto, že to přišlo až po veškeré vaší podpoře, ale doufáme, že to pochopíte. Rádi bychom zareagovali tak, že připravíme pro podporovatele několik možností, například dodání jiné verze hry nebo vrácení peněz, pokud si nevyberete žádnou jinou verzi hry.

Doufáme, že nás stále budete podporovat."

Pokud patříte mezi hráče, kteří podpořili na Kickstarteru vývoj Wii U verzi hry Bloodstained, automaticky se přesunete na Switch verze hry. Pokud vám ale tato možnost nevyhovuje, můžete požádat o přesun na PlayStation 4, Xbox One, PC nebo na PS Vitu prostřednictvím odkazu Change Your Survey Answers.

Pokud ale nechcete ani jednu z jiných verzí hry Bloodstained, máte do 20. dubna nárok na zrušení a vrácení peněz přes PayPal.

V nejbližší době ale můžeme čekat nové aktualizace ohledně Bloodstained: Ritual of the Night, kdy se nám představí tři další postav, které ve hře potká hlavní protagonista hry Miriam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama