Novinka Boj a průzkum v Marvel's Guardians of the Galaxy

Boj a průzkum v Marvel's Guardians of the Galaxy

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Čeká nás černý kůň podzimu?

Reklama

Nová videoherní komiksovka v podobě Marvel's Guardians of the Galaxy od společnosti Eidos-Montréal se k nám nezadržitelně blíží, kdy na její vydání dojde už za pouhý měsíc.

A abychom se mohli se hrou ještě předtím dobře seznámit, tak vývojáři vydali dvě nové ukázky, kdy každá z nich se zaměřuje na jednotlivé důležité aspekty.

Tu první naleznete v náhledu (případně zde), kdy ta se zabývá zdejšími souboji. Hráči se tak sice převtělí do role Star-Lorda, avšak při potyčkách vám budou pomáhat i další zbylí parťáci, jejichž útoky můžete vyvolávat. Rocket se tak postará o velké poškození za pomoci výbušnin, Groot zase splňuje roli podpory, Draxe využijete na akce střemhlav a Gamoře zužitkuje její obratnost. Nicméně i samotný Star-Lord má v rukávu hromadu fíglů, kdy je schopen útočit na dálku i na blízko (bude třeba využívat různé živly) a taktéž používat raketové boty.

Na druhou upoutávku se posléze můžete podívat níže, přičemž se zaměřuje na část hry mimo souboje. Strážci velkou porci svého času přebývají ve vesmírné lodi Milano, která zde bude fungovat jako takový HUB, jenž lze prozkoumávat. Kromě toho se podíváte do mnoha prostředí, kde si užijete i nějaké ty skákací segmenty. Také je nám připomenuto, že zde na vás čekají příběhové volby, různé schopnosti, craftění a hned několik alternativních vzhledů pro všechny hrdiny.

Hru je možné předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama