Bojovka Shaq-Fu si chce napravit pověst
Novinka Bojovka Shaq-Fu si chce napravit pověst

Bojovka Shaq-Fu si chce napravit pověst

Michal Burian

Michal Burian

Zkušení vývojáři her jako Street Fighter, Halo, Killzone nebo Alan Wake se pouštějí do bojovky Shaq-Fu: A Legend Reborn.

Reklama

Studio Big Deez Productions se rozhodlo napravit pověst bojovky Shaq-Fu, která původně vyšla v roce 1994 na SNES a Sega Genesis. Hlavní hvězdou byl basketbalista Shaquille O'Neal, který v jiné dimenzi zachraňoval chlapce. Poprat se musel se spoustou různých nepřátel.

Tvůrčí celek složen ze zkušených vývojářů pracujících na hrách jako Street Fighter, Halo, Killzone nebo Alan Wake se pokusí vše oživit a především nabídnout hráčům povedenou bojovku.

Cesta bude ještě dlouhá. Na Indiegogo chtějí vybrat 450 tisíc amerických dolarů, aby mohli dokončit Shaq-Fu: A Legend Reborn. Zatím jen pro PC. Pokud se vybere víc peněz, tak jsou ochotni vytvořit Xbox 360 a PS3 verze, stejně tak PS Vita, 3DS, Wii U nebo Xbox One a PlayStation 4.

Pokud vás to zaujalo, tak věřte, že Shaq-Fu: A Legend Reborn má být moderní bojovka s prvky ze Street Fighter, Streets of Rage a Devil May Cry. Chybět by nemělo zničitelné prostředí, bitvy s nejrůznějšími hlavními protivníky, postupné vylepšování bojovníků, chytrá umělá inteligence, kooperace a v neposlední řadě také náročné úkoly a výzvy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama